Βράβευση Βαζαίου από το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

by Aquafeed 24

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης το Σάββατο στις 17/03/2018, ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης ¨Γρηγόρης Λαμπράκης¨ πραγματοποίησε τις βραβεύσεις των πρωταθλητών, προπονητών, καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες που πέτυχαν το έτος 2017.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ξεχώρισε το παιδί-θαύμα του ΑΝΟ Αργυρούπολης, Ανδρέας Βαζαίος, με τον Έλληνα κολυμβητή να διακρίνεται παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια.

Την πλακέτα για λογαριασμό του Ανδρέα Βαζαίου παρέλαβε η μητέρα του, καθώς ο ίδιος βρίσκεται στις ΗΠΑ και μάλιστα πρόκειται να αγωνιστεί από την Παρασκευή για το πρωτάθλημα του NCAA.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος  του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. κ. Γιώργος Καλιντέρης στον σύντομο χαιρετισμό του και ορμώμενος από το πρόγραμμα των ¨ΛΥΚΩΝ¨, οι οποίοι κυριαρχούν με την υπεροχή, την δύναμη και το ομαδικό πνεύμα τους, ανέφερε οτι έχουμε αποδείξει ως λαός, πως ενωμένοι όπως η αγέλη των λύκων μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και να φτάνουμε στην κορυφή του κόσμου!

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του 4 φορές Παραολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών, του ¨γίγαντα¨ του Ελληνικού team του κ. Μάμαλου Παύλου που με τα λόγια του και τις ευχές του συγκίνησε όλο το θέατρο και έκανε όλους τους παρευρισκομένους να σηκωθούν όρθιοι και να τον χειροκροτήσουν  παρατεταμένα, αφού πρώτα ο Δήμαρχος κ.Γιάννης Κωνσταντάτος του απένειμε τιμητική πλακέτα ως ελάχιστη τιμή για την προσφορά του στον Αθλητισμό.

Ο  Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. επίσης απένειμε τιμητικές πλακέτες, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στον Ελληνικό Αθλητισμό στον κ. Τεό Λοράντο τον προπονητή της Εθνικής ομάδας πόλο Νέων ανδρών που κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι τον Αύγουστο, αλλά και στον αθλητή της ομάδας Οδυσσέα Μασμανίδη. 

Τέλος, την τιμητική της είχε τόσο η Κλασική, όσο και η Τεχνική κολύμβηση του ΑΝΟΑ.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν περίπου 250 αθλητές και στο επισυναπτόμενο λινκ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους αθλητές, προπονητές και τις ομάδες:

http://online.anyflip.com/hgxs/sbnq/mobile/index.html

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA