Το Σούπερ Καπ που δεν έγινε ποτέ!

by Aquafeed 24

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών στη Συνέντευξη Τύπου του Φάιναλ Φορ που πρόκειται να διεξαχθεί στη Χίο 23-24 Μαρτίου, τον λόγο πήρε για δεύτερη φορά ο  Α’ Αντιπροέδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, κ. Γιώργος Κατσαρός.

Στο κλείσιμο, λοιπόν, της Συνέντευξης Τύπου ο κ. Κατσαρός εξέφρασε τα παράπονα του προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης, ενώπιον φυσικά των δημοσιογράφων, όσον αφορά τη μη διεξαγωγή Σούπερ Καπ για την περασμένη σεζόν.

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ υποστήριξε ότι τα δύο σωματεία ευθύνονται για τη μη εύρεση ημερομηνίας για αυτή τη διοργάνωση, η οποία δεν είθισται να γίνεται στην ελληνική υδατοσφαίριση, όμως θα ήταν μια καλή ευκαιρία καθώς πέρυσι είχαμε διαφορετικό πρωταθλητή (Ολυμπιακό) και διαφορετικό Κυπελλούχο Ελλάδος (ΝΟ Βουλιαγμένης).

Από τις αντιδράσεις των εκπροσώπων των δύο σωματείων, ωστόσο, δεν φάνηκε να μην υπήρχε η πρόθεση για τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα, παρόλα αυτά για το 2017 δεν έγινε και αν ο Ολυμπιακός επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί για κύπελλο και πρωτάθλημα δεν θα γίνει ούτε το 2018.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA