Στόχος το μετάλλιο λέει ο Μορφέσης!

by Aquafeed 24

Πέταξε σήμερα (21/3) για τη Βαρκελώνη η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, όπου θα δώσει το “παρών” στην τελική φάση του Europa Cup που διεξάγεται στη Ποντεβέρντα (22-24 Μαρτίου).

Η Εθνική μας ομάδα, ως 1η από τον προκριματικό όμιλο του Βόλου, θα περιμένει τον αντίπαλο της στα ημιτελικά, την Παρασκευή (23/3), που θα είναι ο Νικητής της συνάντησης Ολλανδία – Ιταλία.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, σε δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής, σημείωσε:

“Η Εθνική μας ομάδα ήταν ανέκαθεν πρωταγωνίστρια στο παγκόσμιο επίπεδο, θεωρείται μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και φυσικά μια από τις έξι καλύτερες της Ευρώπης, οι οποίες μάλιστα είναι σχεδόν ισοδύναμες. Από έλλειψη τύχης ήταν απούσα από τις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας λίστας τα τελευταία χρόνια, καθώς έχασε δύο φορές στα πέναλτι το μεγάλο της στόχο: την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και το μετάλλιο απέναντι στην Ισπανία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τώρα θα περιμένουμε το νικητή από το ζευγάρι Ιταλία-Ολλανδία και έχουμε δύο ευκαιρίες να πάρουμε ένα μετάλλιο. Έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα, πρέπει να έχουμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και καλή άμυνα για να έχουμε τύχη. Δεν είμαστε προετοιμασμένοι ακόμη, στόχος είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το καλοκαίρι. Αυτή την περίοδο δεν προετοιμαστήκαμε όπως θέλαμε αφού οι παίκτριές μας είχαν υποχρεώσεις στα κύπελλα Ευρώπης, κάτι που ισχύει και για τις άλλες χώρες ίσως με εξαίρεση την Ολλανδία. Στοχεύουμε στο μετάλλιο και χρειαζόμαστε συγκέντρωση και καλή άμυνα”.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA