Βλάχος: «Όλοι μιλούν με τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό»!

by Aquafeed 24

Ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που μεταδίδεται στο Κανάλι 1 του Πειραιά, για την κοινή προετοιμασία με τη Δυναμό Μόσχας ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με το Ανόβερο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την προετοιμασία ενόψει Ανόβερο: «Έχουμε ξεκινήσει από τις 2 του μηνός. Ξεκινήσαμε δυνατά, υγιείς και από τη Δευτέρα το πρωί είναι και η Δυναμό Μόσχας στον Πειραιά. Θα κάνουμε ένα διήμερο προετοιμασίας με φιλικά και προπονήσεις. Ηθελαν να έρθουν, θέλαμε και εμείς δυνατές προπονήσεις και έτσι κανονίστηκε αυτή η μικρή κοινή προετοιμασία. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Ανόβερο που είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του 2018.

Είναι γεγονός ότι οι μεγάλες ομάδες ψάχνουν να κάνουν προετοιμασία μαζί μας και όλοι οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας.

Η αλήθεια είναι πως θέλουμε να κάνουμε κοινές προπονήσεις με άλλες ευρωπαϊκές δυνατές ομάδας, καθώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Με τόσα εύκολα παιχνίδια χαλαρώνουμε και σκεφτόμαστε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Βεβαίως, εφέτος είναι πιο πολλά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση».

Για την έως τώρα πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τη συνέχεια: «Σίγουρα έχουμε μια πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλό πόλο κι διατηρούμε το αήττητο. Θεωρώ πως παίζουμε και καλύτερα, παρόλο που αποχώρησε για το εξωτερικό ο Κολόμβος. Αγωνιζόμαστε με έναν έμπειρο φουνταριστό, τον Μουρίκη και έναν νεαρό ταλαντούχο, τον Νικολαϊδη και παίζουμε πολύ καλά. Είναι ένα γεγονός που εκπλήσσει τους πάντες και αναρωτιούνται πως γίνεται αυτό.

Η ομάδα είναι μάχιμη κι εφέτος έχουμε ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Επιθυμούμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό με το οποίο τελειώσαμε την προηγούμενη σεζόν. Θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή, θέλουμε να παίξουμε καλύτερο πόλο και να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Έχουμε ζήσει μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές και εφέτος θα είναι η τρίτη μας χρονιά στην τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ . Θα είμαστε στο μεγάλο ραντεβού και θα είμαστε με άλλον αέρα, πολύ πιο έμπειροι, πιο σωστοί και αν δεν έχουμε θέματα τραυματισμών μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ανόβερο: «Θέλει προσοχή το Ανόβερο. Μπορεί να έχει αδυναμίες, αλλά επαναλαμβάνω πως θέλει προσοχή και αυτό που έχουμε ως πρώτο μέλημα είναι να μην κάνουμε κάποιο λάθος στην έδρα μας. Μόνο αν τους υποτιμήσουμε εμείς θα έχουμε πρόβλημα. Έχουμε κίνητρο σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω πως και το Σάββατο θα είμαστε σοβαροί».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ακόμη ένα στοιχείο που μας κάνει να παίζουμε καλύτερα είναι ο κόσμος που έρχεται στο κολυμβητήριο και μας μεταφέρει το πάθος του.  Οι οπαδοί μας μάς κάνουν ακόμη καλύτερη ομάδα στο Παπαστράτειο. Όλα αυτά θα συμβάλουν στο να έχουμε ανάλογη και καλύτερη πορεία στη συνέχεια».

Για την παρουσία στου στο μίτινγκ της FINA: «Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον μίτινγκ και ιδιαιτέρως τιμητικό που προσκλήθηκα. Συζητήθηκαν πολλά πράγματα, κυρίως στον οργανωτικό τομέα και το πως μπορούν τα αναπτυχθεί το πόλο σε  χώρες και ηπείρους  που δεν έχουν μεγάλη δυναμική στο άθλημά μας. Στο κομμάτι των κανονισμών κανείς μας δεν θέλει να αλλάξουν. Ίσως θα πρέπει κάποιοι κανονισμοί να ερμηνευθούν καλύτερα».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA