Παράπονα εκφράστηκαν μετά τη λήξη του αγώνα ΟΦΗ – ΑΝΟ Γλυφάδας από τον προπονητή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών του ΟΦΗ, κο Μάκη Βολτυράκη. Ο κύριος Βολτυράκης παραπονέθηκε για την χαμηλή θερμοκρασία του νερού κατά τη διάρκεια τόσο των προπονήσεων όσο και των αγώνων, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά του, κάποιες φορές δεν ξεπερνά τους 22 με 23 βαθμούς.

Δυστυχώς τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται τους τελευταίους μήνες σε κολυμβητήρια σε όλη την επικράτεια, με πιο γνωστό εκείνο του κολυμβητηρίου της Σύρου, το οποίο αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα με την τηλεθέρμανση.

Ας δούμε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας patris.gr το οποίο μεταφέρει τη δήλωση του προπονητή:

Διαστάσεις παίρνει το θέμα με τις συνθήκες προπόνησης και διεξαγωγής αγώνων στο κολυμβητήριο Ηρακλείου που εστιάζεται φυσικά στη χαμηλή θερμοκρασία του νερού της πισίνας, η οποία είναι αποτέλεσμα της “οικονομίας πετρελαίου” που κάνει η διοίκηση του ΕΑΚΗ μια και καθυστέρησε από την Περιφέρεια να γίνει ο διαγωνισμός προμήθειας πετρελαίου και ο ανάδοχος δεν το έχει προμηθεύσει ακόμα.

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του ΟΦΗ Μάκης Βολτυράκης, με αφορμή και τα παράπονα των ανθρώπων της Γλυφάδας, τόνισε ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, προσθέτοντας τη φωνή του στα παράπονα κολυμβητών και προπονητών τοπικών σωματείων: «Οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες στο κολυμβητήριο, παρά τις προσπάθειες της διοίκησης να το κρατήσει ανοιχτό.

Το νερό είναι πολύ κρύο, δεν γίνεται να προπονούμαστε ή να παίζουμε με 22 ή 23 βαθμούς και καταλαβαίνουμε τα παιδιά της Γλυφάδας που μας παραπονέθηκαν γι’ αυτό. Πρέπει οι υπεύθυνοι να ενδιαφερθούν γι’ αυτό το ζήτημα γιατί κι εμείς δεν αντέχουμε άλλο.»

Πηγή: patris.gr