Βαμβακάρης: «Δεν χάσαμε στην κακή μας ημέρα»

by Aquafeed 24

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτριών του στην αναμέτρηση με τον ΑΝΟ Γλυφάδας έμεινε ο προπονητής του Εθνικού Πειραιώς, Κώστας Βαμβακάρης, σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία (10-10) των «κυανόλευκων» εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

«Εννοείται ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, αλλά και να έχουμε χάσει. Ήταν πολύ δυνατή η Γλυφάδα στην αρχή και εμείς το ανατρέψαμε αυτό. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε, στη συνέχεια προηγηθήκαμε και στο τέλος ήρθε η ισοφάριση.  Νομίζω ότι είναι δίκαιο και για τις δυο ομάδες το αποτέλεσμα. Η εμφάνιση ήταν μέτρια από την πλευρά μας δηλαδή πιστεύω ότι κάναμε πολλά προσωπικά λάθη και δεχθήκαμε ποινές και κάποια γκολ τα οποία υπό κανονικές συνθήκες, αν η ομάδα λειτουργεί κανονικά στο σύστημα, δε θα τα τρώγαμε.

Ίσως η ομάδα είναι λίγο κουρασμένη, γιατί κάνουμεε κανονικά προετοιμασία για τις θέσεις 3-6, όμως και πάλι δεν μπορώ ότι ήμασταν νωθροί γιατί γιατί φύγαμε πάρα πολλές κόντρες αν είδατε. Νομίζω η Γλυφάδα μας έφυγε μόνο μια κόντρα, ενώ εμείς φύγαμε πάνω από πέντε με έξι κόντρες και νομίζω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτερες.

Αυτό πιστεύω και δεν είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα ίσα ίσα στην κακή μας μέρα φέραμε ισοπαλία. Υπάρχει μια βδομάδα ακόμα, την Τρίτη θα πάμε να δούμε στην κλήρωση αν θα γίνει με έδρες ή αν θα γίνει η επόμενη φάση σε δυο Σαββατοκύριακα.

Αναμένουμε την τιμωρία των παικτριών, αλλά  φέτος έχουμε 16-17 παίκτριες, όλες είναι ετοιμοπόλεμες, όλες μπορούνε να παίξουνε και υπολογίζεις σε όλες τις παίκτριες».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA