Με σούπερ Γκιουβέτση η επανεμφάνιση της Εθνικής Νέων!

by Aquafeed 24

Ιδιαιτέρως δυναμική και κεφάτη εμφανίστηκε η ριζικά ανανεωμένη Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών της υδατοσφαίρισης (μόνο ο Γκιουβέτσης ήταν στη σύνθεση σε σχέση με τη παγκόσμια πρωταθλήτρια του Βελιγραδίου) και νίκησε άνετα την Εθνική Κίνας με 11-6, την Κυριακή (19/11) το απόγευμα στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το τουρνουά “Challenge Cup”, που γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Κινέζων στην Ελλάδα.

Η νεότερη γενιά έδειξε ικανή διάδοχος και έπαιξε ωραίο πόλο. Με πολύ καλή άμυνα, περιόρισε από την αρχή τους Κινέζουν και βρήκε λύσεις στην επίθεση με όλους τους τρόπους και πρωταγωνιστές τον… παλιό Γκιουβέτση (5 γκολ) και τους Χονδροκούκη, Κάκαρη. Οι διεθνείς μας προηγήθηκαν 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, οι Κινέζοι κατάφεραν να αντιδράσουν στο δεύτερο, αλλά στα δύο τελευταία οκτάλεπτα παραδόθηκαν στην ανωτερότητα της Εθνικής μας.

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΙΝΑ 11-6

Οκτάλεπτα: 4-1, 0-2, 4-1, 3-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Δαλμάρας, Παπαγεωργίου, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 5, Αγιωργούσης, Πάτερος 1, Γαβαλάς, Χονδροκούκης 2, Δήμου, Κάκαρης 2, Ρομπόπουλος, Παπανικολάου 1, Λιμαράκης, Κουλούρης, Καλογερόπουλος.

ΚΙΝΑ (Π. Πόρομπιτς): Τζουνζίνγκ Γουάνγκ, Σουλιάνγκ Τσανγκ, Γι Λου 1, Ντιγκσανγκ Σεν, Ζεκάι Σίε 2, Τσι Λιέα, Γιου Λιού, Σιάνγκ Φου, Μπέιγι Γουάνγκ 3, Τζιαχάο Πενγκ, Τανγκπιάνγκ Γιάο, Χάοτιαν Τσου.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Βόσικας

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA