Πιρπιρής: «Μην υποβαθμίζουμε το πρωτάθλημα»!

by Aquafeed 24

Ήθελαν πολύ ένα θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς και το έδειξαν άπαντες στο στρατόπεδο του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Πιρπιρής, μίλησε στο Aquafeed24.com για την ισοπαλία του ΑΝΟΓ με τις «κυανόλευκες» εντός έδρας, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στο αίτημα των ομάδων για διεξαγωγή των αγώνων για τις θέσεις 3-6 σε έδρες και όχι σε σαββατοκύριακα.

Ο Τάσος Πιρπιρής στο Aquafeed24

«Θα μπορούσαμε και να έχουμε χάσει και να είχαμε κερδίσει. Ήμασταν στο περισσότερο μέρος του παιχνιδιού μπροστά, δυο φορές μας προσπέρασε ο Εθνικός μόνο απ’ότι θυμάμαι, θεωρώ ότι είχαμε περισσότερες πιθανότητες να το πάρουμε το παιχνίδι.

Λίγο η έλλειψη συγκέντρωσης και η απειρία των πιο μικρών σε ηλικία που είναι λογικό να το έχουμε, αλλά για αυτό έχουμε επιλέξει κιόλας να συμμετέχουμε στο παιχνίδι με πιο μικρές. Αυτό μας κόστισε δυο γκολ που μας προσπέρασε ο αντίπαλος, αλλά και πάλι, επειδή και τις δυο φορές δείξαμε αντίδραση και γυρίσαμε το παιχνίδι και τη μια προσπεράσαμε και στο τέλος ισοφαρίσαμε, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Σε σύγκριση με την εμφάνιση του πρώτου αγώνα, αλλά και γενικά σε αυτόν τον πρώτο γύρο παιχνίδι με παιχνίδι και από την πρώτη αγωνιστική έως τώρα η ομάδα δείχνει βελτίωση κάτι που είναι και το ζητούμενο για μας.

Έχουμε το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία, έχουμε επιλέξει να παίζουμε με αρκετά νέα κορίτσια και μέσα από τα παιχνίδια μπορούν να βελτιωθούν»

Για τον πρώτο βαθμό φέτος:

«Εκτός του ότι είναι ο πρώτος βαθμός που είναι σημαντικό γιατί μπορεί να παίζουμε με Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη στον όμιλο και με τον Εθνικό χάσαμε το πρώτο εκεί, σαν εμφάνιση το θέλαμε τόσο γιατί πραγματικά έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και θέλαμε να δείξουμε ότι αυτή η δουλειά που κάνουμε έχει αντίκρυσμα στο νερό και επειδή παιχνίδι με παιχνίδι όπως είπα και πριν είμαστε καλύτεροι και την Τετάρτη με τη Βουλιαγμένη και το Σάββατο με τον Ολυμπιακό εδώ, ήταν το τρίτο παιχνίδι σε μια βδομάδα και ναι θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη».

Για το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων για τις θέσεις 3-6:

«Ουσιαστικά όλα τα παιχνίδια αυτά του πρώτου γύρου ήτανε μια προετοιμασία για εμάς για τα παιχνίδια που ξεκινάνε από το επόμενο Σάββατο είτε είναι με έδρες, είτε σε Σαββατοκύριακα εκεί είναι όλη η χρόνια.

Για εμάς και για τις άλλες ομάδες που συμμετέχουν, το πρώτο στάδιο αυτό μας έκανε πάρα πολύ καλό γιατί ήταν προετοιμασία ουσιαστικά, για να βρούμε ρυθμό για αυτά τα παιχνίδια, ενώ εμείς έχουμε και την Ευρώπη ενδιάμεσα.

Σαν Τάσος και νομίζω ότι έχουν και οι υπόλοιποι προπονητές την ίδια άποψη, νομίζω ότι αυτό το σύστημα με τα Σαββατοκύριακα υποβαθμίζει λίγο το πρωτάθλημα γιατί είναι μια λογική κατηγοριών που δε συνηθίζεται.

Και επειδή πέρυσι το ζήσαμε μια φορά θεωρώ ότι είναι άδικο για κάποιες ομάδες γιατί δεν παίζουν ποτέ στην έδρα τους, μπορεί να είναι σε μια αθηναϊκή ομάδα και ίσως κάποια φορά να παίξουμε ένα από τα δυο Σαββατοκύριακα αν γίνει, αλλά κάποια από τις επαρχιακές δεν θα παίξει στην έδρα της. Εκτός των άλλων ότι δε μπορεί να κρίνεται μια χρόνια μιας ομάδας από δυο Σαββατοκύριακα δηλαδή από τρεις μέρες που μπορείς να έχεις τραυματισμούς να έχεις μια κακιά μέρα να έχεις αρρώστιες και να κριθεί όλη σου η χρόνια από αυτό. Η έδρα σου δίνει τη δυνατότητα να το καλύψεις».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA