Ζητά επαγρύπνηση ο Τσαλκάνης: «Η κλεψύδρα αδειάζει»!

by Aquafeed 24

Η ήττα από τη Χίο φέρνει πολύ πίσω την ομάδα του Π.Φαλήρου στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ανδρών.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΑΟΠΦ μίλησε στο Aquafeed24 μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου και ζήτησε επαγρύπνηση από όλους προκειμένου να μπορέσει το Π.Φάληρο να μαζέψει βαθμούς που τους έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή, γιατί σιγά-σιγά η κλεψύδρα αδειάζει όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Τσαλκάνης στο Aquafeed24

«Το παιχνίδι κρίθηκε στην πολύ κακή άμυνα που παίξαμε στο λιγότερο, δεν ήμασταν καθόλου πιεστικοί και γενικά στην έλλειψη συγκέντρωσης που έχουμε φέτος σε αυτό το κομμάτι.

Αυτό το αποτέλεσμα μας φέρνει πολύ πίσω αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές και θα πρέπει να κάτσουμε να τα βάλουμε λίγο κάτω, να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και να προχωρήσουμε. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τα Χανιά, για να μπορέσουμε να μαζεύουμε βαθμούς.

Για το αν κινδυνεύει η ομάδα:

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι κινδυνεύει, παρ όλα αυτά είναι αποδεκτό ότι έχουμε μείνει πίσω και πρέπει να ξυπνήσουμε και να δείξουμε το πρόσωπο που είχαμε πέρυσι όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί ακόμα δεν έχουμε παίξει βάσει των δυνατοτήτων του καθενός ατομικά και συνολικά σαν ομάδα.

Για το αν είναι αργά:

«Αργά δε ξέρω αν είναι γιατί από ότι βλέπουμε  εκτός των πρώτων ομάδων όλες οι άλλες ομάδες χάνουνε βαθμούς από όλους, οπότε οι πόντοι μοιράζονται. Επομένως μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα κρίνονται τα πάντα. Αλλά για μας πλέον που έχουμε χάσει παιχνίδια που θεωρούσαμε ότι έπρεπε να τα έχουμε κερδίσει η κλεψύδρα αδειάζει».

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA