Υπερήφανος για όλες τις παίκτριες του δήλωσε ο προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας, Τάσος Πιρπιρής, μιλώντας στο Aquafeed24.com για τη νίκη της ομάδας του επί της ΝΕ Πατρών, στην πρεμιέρα της Β’ φάσης της Α1 κατηγορίας γυναικών.

Ο Τάσος Πιρπιρής στο Aquafeed24

«Ήταν πρεμιέρα και μάλιστα του δεύτερου γύρου που αυτή τη στιγμή κρίνονται τα πάντα. Όταν είσαι εντός έδρας θέλει πάρα πολύ συγκέντρωση και προσοχή. Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένες και πολύ προσεκτικές στην άμυνα κυρίως γιατί αυτό είχαμε πει, από εκεί έρχονται οι νίκες.

Στην επίθεση η ομάδα έχει ένα ταλέντο ούτως η άλλως και δουλεύουμε και αρκετά οπότε κάποια γκολ θα έρθουν. Ήταν σε πολύ καλή μέρα και οι φουνταριστές μας και η τερματοφύλακας και γενικά η άμυνα τη βοήθησε. Είχαμε το προβάδισμα από την αρχή, η Πάτρα αντέδρασε κάποια στιγμή μας πλησίασε αλλά ξεφύγαμε ξανά και νομίζω αξίζαμε τη νίκη ήμασταν καλύτεροι και την κερδίσαμε απόλυτα δίκαια.

Για τη χρησιμοποίηση των νεαρότερων παικτριών:

«Εχουμε πει από την πρώτη στιγμή ότι έτσι θα κινηθούμε και πρέπει να το κάνουμε γιατί υπάρχει μέλλον σε αυτή την ομάδα και πιο κάτω. Έχουμε επιλέξει να πάρουμε το ρίσκο της απειρίας και του όποιου λάθους γίνει, δε μπορώ να πω αν δικαιωνόμαστε ακόμα αλλά νομίζω πάει καλά.

Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για τις παίκτριες μου, για όλες πραγματικά, αυτή η ομάδα στέκεται και κάνει πράγματα και βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι με πολλή δουλειά και έχει ένα Γολγοθά αυτές τις μέρες, δέκα παιχνιδιών σε είκοσι μέρες μαζί με Ευρώπη, αλλά είμαι πολύ περήφανος γι αυτές και ξέρω ότι θα αντεπεξέλθουν και θα τα πάνε όπως πρέπει».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό:

«Δε μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά όταν παίζεις τόσο σύντομα παιχνίδια δεν έχεις χρόνο για προπόνηση, είναι παιχνίδι με παιχνίδι, κάνεις ένα κενό για χαλάρωμα τη μια μέρα, την επόμενη δυο τρία πράγματα και παίζεις, δεν έχεις πολύ χρόνο. Αυτή τη στιγμή έχουμε δουλέψει, θέλω ότι έχουμε δουλέψει να τα βγάλουμε στο νερό, παιχνίδι με παιχνίδι το κάνουμε, είναι μικρή η απόσταση χρονικά, όπως κάναμε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό παίζουμε στη έδρα μας, το ίδιο θα κάνουμε και την Τρίτη. Να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε έτσι».