Αλβέρτης στο Aquafeed24: «Είχαμε περισσότερο πάθος»!

by Aquafeed 24

Οι δύο ήττες του ΑΝΟ Γλυφάδας στην Α1 ανδρών από τον Απόλλων Σμύρνης και τον Υδραϊκό έφεραν προβληματισμό στο στρατόπεδο της ομάδας του Δημήτρη Μάζη, η οποία με εφαλτήριο την άμυνα και το πάθος επανήλθε αγωνιστικά, κατακτώντας τη νίκη στο ντέρμπι με τον Εθνικό το Σάββατο.

Ο Νικόλας Αλβέρτης μίλησε στο Aquafeed24 μετά την αναμέτρηση (10-7), τονίζοντας ότι η διάθεση της ομάδας του ήταν σαφώς διαφορετική από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να δείχνουν χαρακτήρα σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος.

Ο Νικόλας Αλβέρτης στο Aquafeed24

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο συγκεκριμένο σημείο που κρίθηκε το παιχνίδι, μπορώ να πω όμως τα εξής για την ομάδα μου: Το θέλαμε πάρα πολύ, πήραμε ώθηση από τις δυνατές άμυνες και ήμασταν αποτελεσματικοί στον παίκτη παραπάνω στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν πιστεύω στην έκφραση «Το θέλαμε περισσότερο», θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες το ήθελαν εξίσου και έδωσαν τη δική τους μάχη στο νερό. Μπορώ να πω όμως με σιγουριά ότι εμείς είχαμε περισσότερο πάθος απ’ότι είχαμε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια με Απόλλωνα και Υδραϊκό.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού για την εμφάνιση, ήταν πράγματι ένα δυνατό ντέρμπι, με δυνατές μονομαχίες εκατέρωθεν. Κλείνοντας, πιστεύω ότι ο ΑΝΟΓ έδειξε χαρακτήρα ύστερα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και ευελπιστώ να συνεχίσουμε με τον καλύτερο τρόπο γιατί για εμάς δεν έχει τελειώσει τίποτα».

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA