Το γκολ του Γιάννη Γαβαλά, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα με τον Υδραϊκό, έδωσε στο Π.Φάληρο μια υπερπολύτιμη νίκη με σκορ 6-5 και τώρα όλα δείχνουν ότι ο διακόπτης γύρισε ή τουλάχιστον υπάρχει δυνατότητα να γυρίσει άμεσα.

Η ομάδα του Νίκου Μαμούρη έψαχνε μια μεγάλη νίκη και αυτές έρχονται συνήθως ύστερα από κόπο και αναμετρήσεις με χαρακτήρα θρίλερ, όπερ και εγένετο.

Ο αρχηγός του Π.Φαλήρου, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο Aquafee24 για το αποτέλεσμα της Τετάρτης, που φέρνει τον ΑΟΠΦ ξανά σε δρόμο πλέι οφ, αν και μόνο μια επικράτηση δεν είναι αρκετή.

Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος στο Aquafeed24

«Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εικόνα μας στον χθεσινό αγώνα. Κάναμε αρκετά λάθη που ευτυχώς δεν μας στοίχισαν το παιχνίδι, όμως το αντισταθμίσαμε με την ψυχή και την θέληση. Δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη και στο τέλος χαμογέλασε η τύχη σε μας. Το πάθος μας αυτό το αναζητούσαμε 9 αγωνιστικές. Το κρατάμε ως οδηγό για τους επόμενους αγώνες».
Για την κούρσα των πλέι οφ και αν το Π.Φάληρο προλαβαίνει:
«Δεν είμαστε ακόμη σε τέτοια θέση αλλά θέλουμε πολύ. Μακάρι να πάνε όλα όπως τα είχαμε φανταστεί εξ αρχής. Αλλά χρειάζεται δουλειά και συγκέντρωση γιατί οι ομάδες είναι ισάξιες και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα. Ελπίζω η νίκη μας με τον Υδραϊκό να αποτελέσει εφαλτήριο…».