Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου ο χρηματοδότης του γυναικείου τμήματος υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ, παρέθεσε δείπνο στις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, το βράδυ της Τετάρτης, στον πολυχώρο Old City Co, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 101.

Άπαντες στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων» είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τις έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη Β’ φάση του πρωταθλήματος και την πρόκριση στα Πλέι Οφ της Α1 κατηγορίας, με τον Δημήτρη Κολοβό να ανακοινώνει στις παίκτριες και το προπονητικό team το δώρο Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κολοβός έδωσε σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της ομάδας μια ειδική κάρτα υγείας, η οποία καλύπτει όλες τις ανάγκες ιατρικής περίθαλψης για δύο χρόνια.

Ανά πάσα ώρα και στιγμή, τα πρόσωπα που στελεχώνουν το γυναικείο τμήμα του Εθνικού θα μπορούν με τη συγκεκριμένη κάρτα να επισκέπτονται οποιαδήποτε κλινική ή διαγνωστικό κέντρο, όπου θα τους παρέχονται μια σειρά δωρεάν υπηρεσιών υγείας και διαγνωστικές εξετάσεις από έμπειρους και εξειδικευμένους ανά ειδικότητα ιατρούς.

Τόσο οι παίκτριες, όσο και το τεχνικό επιτελείο υποδέχθηκαν με έκπληξη το εν λόγω δώρο από τον χρηματοδότη του τμήματος και ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Κολοβό για τη συγκεκριμένη σημαντική παροχή, που αποτελεί πρωτόγνωρη κίνηση στον χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης.