Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, βρίσκεται η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την κατάκτηση του Champions League, προσκλήθηκαν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στον 4ο τελικό του πρωταθλήματος.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Θοδωρής Βλάχος σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο Σούπερ Καπ που θα γίνει αρχές Νοέμβρη με αντίπαλο την κάτοχο του Γιούρο Καπ, Φερεντσβάρος, αλλά και στο γεγονός ότι αυτό που ζουν όλοι στην ομάδα είναι ανεπανάληπτο.

Αναλυτικά:

«Είμαστε έτοιμοι για όλα. Έχουμε πάρει φόρα. Αυτό που ζούμε είναι ανεπανάληπτο και νοιώθουμε ότι έχουμε κάνει κάτι πολύ μεγάλο που έχει εθνική απήχηση. Γιατί τα μπράβο που δεχόμαστε από τον κόσμο που μας βλέπει, μιας δείχνει ότι πολύς κόσμος συγκινήθηκε για την προσπάθειά μας και τη νίκη μας.

Δεχθήκαμε την πρόσκληση των κ. Αγγελόπουλων με πολύ χαρά. Καταρχήν θέλουμε να συμπαρασταθούμε στην ομάδα του Ολυμπιακού για να έχει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη και να πάει σε 5ο παιχνίδι προκειμένου να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα και γιατί θέλουμε να βρεθούμε μπροστά στον κόσμο που μας τονώνουν και μας δίνουν χαρά. Θέλουμε να συμμετάσχουμε όσο μπορούμε σε όσα συμβούν εκεί μέσα».

Facebook Comments