Η εορταστική περίοδος μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη για έναν αθλητή, ώστε να προσφέρει το 100% στην ομάδα του, παρόλα αυτά οι παίκτες του Ολυμπιακού παρουσιάστηκαν απόλυτα συγκεντρωμένοι και υπέταξαν την OSC στη Βουδαπέστη, παραμένοντας πρώτοι και αήττητοι στον όμιλο τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο osfp.gr:

«Καταφέραμε και φύγαμε από ακόμα μια έδρα με θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα με νίκη, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό στον όμιλο μας. Παραμένουμε στην κορυφή και όσο προχωράνε τα παιχνίδια και πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου γύρου, νιώθουμε ότι έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Το παιχνίδι σήμερα μπορεί να μην ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να παίξουμε, αλλά δεν μπορείς να έχεις τη φρεσκάδα και το ρυθμό που έχεις μέσα στην έδρα σου. Το σημαντικό είναι να βάζεις τον αντίπαλο από κάτω στο σκορ και να ελέγχεις το παιχνίδι. Εμείς ελέγξαμε όλο το παιχνίδι από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά και δεν κινδυνέψαμε να μπούμε σε περιπέτειες στο τέλος. Πάντα αυτά τα παιχνίδια, πριν τις γιορτές είναι επικίνδυνα, γιατί το μυαλό των αθλητών φεύγει σε άλλες σκέψεις. Ελπίζω όλοι τώρα να ξεκουραστούν, να περάσουν καλά με τις οικογένειες τους και να κάνουμε καλές γιορτές. Χρόνια Πολλά σε όλους».

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε στο osfp.gr: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι το σημερινό και πολύ σημαντική η νίκη που πήραμε για τη συνέχεια. Την χρειαζόμασταν πάρα πολύ ειδικά πριν τη διακοπή, ώστε με το νέο χρόνο να ξεκινήσουμε πάλι ένα δυνατό σερί εντός έδρας και να συνεχίζουμε για να πάρουμε την  πρώτη θέση που είναι και ο στόχος μας».