Ψάχνεται για φουνταριστό ο ΠΑΟΚ!

by Aquafeed 24

Την έσχατη προσπάθεια για απόκτηση ξένου φουνταριστού έχει ξεκινήσει η ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ, βλέποντας ότι η αγωνιστική απόδοση της ομάδας, ελλείψει ενός κλασικού παίκτη των 2 μέτρων είναι απογοητευτική.

Ο ΠΑΟΚ σε 10 αγώνες έχει 7 βαθμούς και βρίσκεται προτελευταίος στη βαθμολογία, πάνω από τον ΟΦΗ, από τον οποίο ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Κρήτη.

Σίγουρα, για το δίκαιον του πράγματος, ο τραυματισμός του Κώστα Γαλανίδη έφερε περισσότερα προβλήματα στην ομάδα του Πάνου Βέργου τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, όμως η απουσία κλασικού φουνταριστού αποτελεί τεράστιο πρόβλημα από την αρχή της σεζόν και τώρα γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί η τρύπα στο ρόστερ με παίκτη από το εξωτερικό.

Βέβαια, κάτι τέτοιο εκ των πραγμάτων είναι δύσκολο, ειδικά τέτοια εποχή, όπου οι διαθέσιμοι αθλητές είναι ελάχιστοι και προς το παρόν δεν έχει βρεθεί κάποια περίπτωση που να δύναται να προχωρήσει.

Τώρα, στο ενδεχόμενο απόκτησης φουνταριστού από το εξωτερικό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα διαθέτει στο ρόστερ της τρεις ξένους παίκτες, οπότε αναγκαστικά ένας εκ των Μαξίμοβιτς ή Ζάτοβιτς θα μένει εκτός 13άδας, εκτός εάν αποδεσμευτεί ένας από τους δύο.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA