Πιρπιρής: «Έπρεπε να γίνει το κύπελλο»!

by Aquafeed 24
Η νεανική ομάδα της Γλυφάδας, την περσινή χρονιά πραγματοποίησε μια εκπληκτική πορεία, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση και αφήνοντας ένα χαμόγελο ικανοποιήσεως στον νεαρό τεχνικό Τάσο Πιρπιρή:
«Μια νέα χρονιά έχει ξεκινήσει, έστω και μέσο προπονήσεων καθώς οι αγώνες και τα φιλικά ακόμα δεν έχουν αρχίσει, πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολη όπως ήταν και η περσινή. Πιστεύω ότι δεν θα έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις από την περσινή χρονιά, η λογική και αυτή που βαδίζουμε παραμένει ο ίδιος έχουμε μια νεανική ομάδα προσπαθούμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και να πάρουνε την ομάδα και το βάρος κάποιες παίκτριες που είναι μικρές σε ηλικία και έχουν το μέλλον μπροστά τους προσπαθούμε να μείνουμε σε αυτό το δρόμο, πέρυσι με την βοήθεια κάποιων παικτριών ακόμα αυτός ο δρόμος απέδωσε πήραμε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Φέτος ευελπιστούμε να έχουμε μια ανάλογη πορεία τουλάχιστον να είμαστε στην τετράδα και από εκεί και πέρα θα δούμε δρόμο παιχνίδι με το παιχνίδι πως θα πάει» και στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο όνειρο της Ευρώπης: «Αυτή είναι η βασική διαφοροποίηση σε σχέση με την περσινή χρονιά, αυτό που τα κορίτσια πέτυχαν με το να βγούμε τρίτες και να έχουνε το δικαίωμα να παίξουνε το Τσάμπιονς Λιγκ, φέτος θα το κάνουμε πράξη, φέτος θα παίξουμε σε αυτό το πρώτο γύρο, σε έναν όμιλο που είναι αρκετά δύσκολος.
Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι είναι εμπειρίες για τα κορίτσια και αυτό που θέλω είναι να χαρούν τα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα τις βοηθήσει αρκετά για το μέλλον».
Φυσικά δεν δίστασε να αναφερθεί και στον θεσμό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά: «Νομίζω ότι παιχνίδι και ότι παραπάνω σε αγώνες υπάρχουν είναι καλό ειδικά για το γυναικείο πόλο, που πολλές η αρκετές από τις ομάδες, έχουνε μικρές σε ηλικία παίκτριες και οι αγώνες τους κάνουν μόνο καλό. Οπότε αφού υπήρχε και στους άνδρες και εφόσον υπάρχει σε όλες τις χώρες του κόσμου κύπελλο και στις γυναίκες νομίζω ότι είναι πολύ καλό και είναι προς την θετική κατεύθυνση το να γίνει και αυτός ο θεσμός».
Νίκη Βασιλείου

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA