Διαθεσόπουλος: «Να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»!

by Aquafeed 24

Τι και αν η χώρα ταλανίζεται από χίλια δυο προβλήματα και η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τα πάντα, το άθλημα της υδατοσφαίρισης συνεχίζει να διαπρέπει και να χαρίζει συγκινήσεις σε όλους, μα πιο πολύ στο πρόεδρο της κολυμβητικής ομοσπονδίας Δημήτρη Διαθεσόπουλο που βλέπει να δικαιώνονται οι κόποι για την σκληρή δουλειά.

Ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος δεν δίστασε να κάνει ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε αλλά και να δώσει τις ευχές του για το νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Φέτος ήταν μια μοναδική χρονιά, με δυο μετάλλια σε δυο παγκόσμια πρωταθλήματα, με τέταρτες θέσεις με πέμπτες θέσεις με ένα χαμένο τελικό στις γυναίκες στην Βουδαπέστη που θα μπορούσαμε να παίξουμε εμείς στον τελικό και να πάρουμε ένα μετάλλιο, με ευκαιρίες που χάσαμε στα πέναλτι, εντελώς άδικα. Νομίζω οτι ήταν μια χρονιά μοναδική όχι μόνο για την υδατοσφαίριση για το σύνολο του Ελληνικού αθλητισμού γιατί κανένα άλλο ομαδικό άθλημα δεν μπορεί να αποδείξει συνολικά αυτές τις επιτυχίες» και συνέχισε λέγοντας:

«Πιστεύω οτι δεν είναι τίποτα μεταφυσικό να φτάνεις στα επίπεδα και σε αυτές τις επιτυχίες, έχει να κάνει με ένα γερό πρωτάθλημα με ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με ένα πρωτάθλημα δυναμικό γιατί οι παίκτες πλάθονται μέσα από το πρωτάθλημα και η Εθνική ομάδα του δίνει ένα σημείο αναφοράς, για ένα άλλο επίπεδο.
Πιστεύω οτι την φετινή χρονιά θα έχουμε ένα περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, βλέπουμε οτι μικρές ομάδες προσπαθούν με διάφορες κινήσεις τους και σμικρίνουν την ψαλίδα τους με τις μεγάλες ομάδες κατι που φάνηκε πέρισυ και ευελπιστώ να συμβεί και φέτος το ίδιο.
Γιατί την περσινή χρονιά αν εξαιρέσεις την πρώτη θέση που φαβορί ήταν ο Ολυμπιακός και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα παιχνίδια του πρωταθλήματος είδαμε οτι στις υπόλοιπες θέσεις έγινε μάχη, για το ποιές ομάδες θα πάνε στην Ευρώπη και ποιές ομάδες θα μείνουν στην κατηγορία και ποιές ομάδες θα υποβιβαστούνε. Ευελπιστώ και φέτος οι ομάδες να είναι σε αυτό το επίπεδο», και κατέληξε:

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προβλήματα όπως τις άλλες χρονιές όλα πάνε καλά, εύχομαι να ξεκινήσουμε πάλι καλά, να συνεχίσουμε καλά, και τέτοια εποχή του χρόνου να κάνουμε τον ίδιο και γιατί όχι καλύτερο απολογισμό».

Νίκη Βασιλείου

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA