Πανιώνιος: Αποχαιρέτησε Μοσκόφ, Λιμαράκη και Καλαϊτζή

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος για τους πρώην πλέον αθλητές του, Γιώργο Καλαϊτζή, Νικολά Μοσκόφ και Κώστα Λιμαράκη, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στην Νέα Σμύνρη.

by Aquafeed 24

Όπως σας είχε προμηνύσει το #AQF24 από την Τρίτη (4/6) με την άφιξη του Τόι Σουζούκι, αρχηγού της Εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας και πρώην αθλητή του Υδραϊκού, θα ακολουθούσαν κάποιες προαποφασισμένες αποχωρήσεις παικτών. Στον «Ιστορικό» δεν επιθυμούσαν να βγει κάτι προς τα έξω και προς τιμήν τους για τους αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκαν, έτσι λοιπόν η μη ανανέωση συνεργασίας με τους Γιώργο Καλαϊτζή, Νικολά Μοσκόφ και Κώστα Λιμαράκη, γνωστοποιήθηκε επισήμως μέσω ανακοίνωσης του Πανιωνίου.

Στην Πλατεία εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την προσφορά των τριών αθλητών ενώ τους ευχήθηκαν καλή τύχη στην καριέρα τους. Κατά τα άλλα ο Κώστας Δήμου και οι συνεργάτες του σκανάρουν την αγορά για λίγες – καθώς δεν θα προκύψουν άλλες αλλαγές στο ρόστερ – ποιοτικές λύσεις που θα αναβαθμίσουν τον Πανιώνιο.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θερμές ευχαριστίες και ευχές του τμήματος υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ΓΣΣ στους Γιώργο Καλαϊτζή, Κώστα Λιμαράκη και Νίκολα Μοσκόφ
To τμήμα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ΓΣΣ ευχαριστεί θερμά τους αθλητές της ανδρικής ομάδας Γιώργο Καλαϊτζή, Κώστα Λιμαράκη και Νίκολα Μοσκόφ για την άψογη συνεργασία και τη σημαντική προσφορά τους στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια.

Οι Γιώργος, Κώστας και Νίκολα, που προσέφεραν πάρα πολλά στην ανοδική πορεία και στις μεγάλες στιγμές της ομάδας μας στην Α1 και στην Ευρώπη, δεν θα συνεχίσουν μαζί μας και τη νέα χρονιά.

Ήταν χαρά μας αλλά και τιμή μας που συνεργαστήκαμε μαζί τους και τους ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας τους».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA