Ολυμπιακός: Θέλει πακέτο τις Νίνου-Τορνάρου

Ο πρωταθλητής Ελλάδας και φιναλίστ Ευρώπης Ολυμπιακός, στο κατώφλι της Ειρήνης Νίνου και της Σοφίας Τορνάρου.

by Μάνος Φυρογένης

Αφού κατάφεραν και τον πλήγωσαν (στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Λαιμό), δεν θέλει να την ξαναπατήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, ο Ολυμπιακός επιθυμεί την επιστροφή της Ειρήνης Νίνου και της Σοφίας Τορνάρου στις τάξεις του για να χτίσει την επόμενη μέρα του.

Οι «ερυθρόλευκες» είναι δεδομένο πως θα παρουσιαστούν αρκετά αλλαγμένες σε σχέση με την σύνθεση πρωταθλητριών των τελευταίων ετών. Στο στόχαστρο λοιπόν της ομάδας του Λιμανιού βρίσκονται δύο κορίτσια, διεθνείς, που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις με το σκουφάκι του συμπολίτη Εθνικού Πειραιά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Όπως αναμενόταν οι μαζικές (όπως βουίζει ο τόπος) αποχωρήσεις θα έφερναν αντικαταστάσεις και στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να χάσουν τον ισχυρό ελληνικό κορμό. Συνεπώς θα κυνηγήσουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην εγχώρια αγορά. Και αν μη τι άλλο, η δεξαμενή (και αυτή που έρχεται) έχει ποιοτικό απόθεμα, όπως τέτοιο υφίσταται ήδη στις «ερυθρόλευκες».

Μέχρι ώρας δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο κοριτσιών, μελών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που θα διεκδικήσουν μία θέση στην Ολυμπιακή αποστολή για το Παρίσι, αυτή όμως δεν απέχει και έτη φωτός. Το ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού για επανένταξη είναι πολύ έντονο και πραγματικό.

Η Ειρήνη Νίνου αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών τα τελευταία χρόνια, ένα «όπλο» στα χέρια κάθε προπονητή/τριας. Μία χαρισματική σκόρερ με τεράστια έφεση στο σκοράρισμα. Την περίοδο 2021-22 μάλιστα αγωνιζόμενη με το σκουφάκι της Γλυφάδας, είχε «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα όσο καμία άλλη ενώ φέτος είχε 74 τέρματα στην Α1 πολο γυναικών. Εκ των κορυφαίων «βιολιών» και στην Ευρώπη, μία γεννημένη σκόρερ.

Η μαχήτρια Σοφία Τορνάρου από την άλλη, πέρασε 3 χρόνια στα «ερυθρόλευκα» (2020-23). Μία σταθερά της άμυνας του συνόλου του Στέφανου Λέανδρου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Όσο πράος άνθρωπος και καλοσυνάτη είναι έξω από το νερό άλλο τόσο θηρίο μετατρέπεται σε αυτό. Μία πολύ αποφασιστική αθλήτρια με υψηλό αγωνιστικό IQ. η οποία αγωνίζεται στη θέση της αμυντικού και παρά το νεαρό της ηλικίας της κατέχει παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Αναμφίβολα ένα κορίτσι που αναμένεται να στηριχθεί μελλοντικά και η Εθνική ομάδα ενώ από τα δικά της χέρια (όπως και εκείνα της Αριάδνης Καραμπέτσου) ο Εθνικός έφερε… τούμπα την κατάσταση με τον ΝΟΒ και μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στη συνέχεια να σηκώσει, προς έκπληξη πολλών, το τρόπαιο.

Δύο κινήσεις που αν και εφόσον ολοκληρωθούν τότε ο Ολυμπιακός αναμένεται να κερδίσει πολλές από τις χαμένες εντυπώσεις των τελευταίων ημερών. Η δράση φέρνει πάντοτε αντίδραση, είναι δεδομένο αυτό.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA