Πανιώνιος: Ιαπωνική ενίσχυση στη Νέα Σμύρνη

Στην προσθήκη του Τόι Σουζούκι προχώρησε ο Πανιώνιος σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του #AQF24.

by Μάνος Φυρογένης

Στον Πανιώνιο κοιτάζουν την επόμενη μέρα και όπως κάθε ομάδα που θέλει να εξελιχθεί, αναγνωρίζει τα λάθη της, αφήνει στην άκρη τους εγωισμούς και καταστρώνει τα πλάνα της για να επιστρέψει κραταιά και ισχυρή.

Η κατάληψη της έκτης θέσης – παρά την έξοδο στην Ευρώπη –  δεν άφησε ικανοποιημένους τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν ταχύτερα στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του #AQF24, κάτοικος Πλατείας θα είναι ο Τόι Σουζούκι, ο οποίος την τελευταία διετία διέπρεψε με το σκουφάκι του Υδραϊκού βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του Νίκου Καραμάνη.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Ιάπωνας έχει δώσει τα χέρια με τον Πανιώνιο και από του χρόνου θα φορά το σκουφάκι της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως τις επόμενες μέρες.

Αντίθετα και παρά τα ανακριβή δημοσιεύματα, συμφωνία δεν έχει υπάρξει για την ομάδα του Κώστα Δήμου με τον έτερο Ιάπωνα, Μιτσούρου Τακάτα, που αποχώρησε από τον Υδραϊκό. Συνεπώς η ενίσχυση από τη «Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου» για την ώρα τουλάχιστον δεν είναι εις διπλούν.

Για να υπάρξουν όμως προσθήκες, πρέπει να προκύψουν και αποχωρήσεις. Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί για ορισμένους αθλητές από τον «Ιστορικό» και θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA