Παναθηναϊκός: Ο Δήμος Δερμιτζάκης αποχωρεί έπειτα από επτά (συνολικά) χρόνια

Δρόμους χωριστούς αποφάσισαν να τραβήξουν ο Παναθηναϊκός και ο τέως αρχηγός του, Δήμος Δερμιτζάκης σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24!

by Μάνος Φυρογένης

Ένας αθλητής υπόδειγμα τόσο στα αγωνιστικά του καθήκοντα (μέλος της Εθνικής ομάδας στα νιάτα του) όσο και στην εν γένει συμπεριφορά του. Και στα περισσότερο «οικογενειακά» σπορ, εκεί που το φως του προβολέα δεν πέφτει όσο και να το κηνυγούν οι πρωταγωνιστές, τα εξωαγωνιστικά πολλές φορές είναι πιο σημαντικά. Αγωνιστής, αληθινός, ανθρώπινος, ποιοτικός.

Η σημαία του Παναθηναϊκού σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 δεν θα συνεχίσει στον ιστό της. Ο Δήμος Δερμιτζάκης συναντήθηκε την Τρίτη (4/6) με τους ανθρώπους της ομάδας του «τριφυλλιού» και αποφασίστηκε από κοινού το διαζύγιο.

Ο Χανιώτης περιφερειακός που κοσμεί με την παρουσία του τα τελευταία χρόνια τις πισίνες στα του οίκου μας, τίμησε το σκουφάκι του Παναθηναϊκού για επτά χρόνια συνολικά σε δύο διαφορετικές θητείες (5+2) αποτελώντας και αρχηγός της ομάδας.

Ο Δήμος Δερμιτζάκης αποτέλεσε ενεργό μέλος της αρμάδας του Δημήτρη Μάζη που έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πάτρα πέρυσι ενώ συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία των «πρασίνων» μέχρι τη συμμετοχή στους «μικρούς» τελικούς του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Ο 33χρονος δεξιόχειρας Κρητικός με θητεία εκτός των άλλων και στον ΝΟ Χανίων, τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον Εθνικό Πειραιά και τον Απόλλωνα Σμύρνης, ψάχνει μία νέα πρόκληση στην μακρά καριέρα του, στον μεγάλο του έρωτα που είναι η υδατοσφαίριση. Θα αξιολογήσει τις επικείμενες προτάσεις και χωρίς βιασύνη θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA