Ολυμπιακός: Επαναπατρίζεται ο Μπίγιατς – Ελληνικό το δίδυμο κάτω από τα γκολπόστ

Έπειτα από τρία χρόνια συμβίωσης με τον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Μπίγιατς επαναπατρίζεται για λογαριασμό της Γιαντράν Σπλιτ.

by Μάνος Φυρογένης

Από Λιμάνι σε Λιμάνι ο Μάρκο Μπίγιατς. Ο σπουδαίος αυτός τερματοφύλακας, φύλακας άγγελος των γκολπόστ της πρωταθλήτριας κόσμου Εθνική Κροατίας, λέει «αντίο» στον Ολυμπιακό μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας και επαναπατρίζεται από τη νέα σεζόν.

Η Γιαντράν Σπλιτ, back-to-back πρωταθλήτρια Κροατίας έπειτα από 31 χρόνια στην αφάνεια, είναι η ομάδα με την οποία έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του ο Μπίγιατς. Και ελπίζει να το κάνει, έχοντας πρώτα προσθέσει στο παλμαρέ του το τρίτο του LEN Champions League.

Το last dance λοιπόν της τεράστιας αυτής φυσιογνωμίας της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, θα λάβει χώρα στη Μάλτα (5-7/6).

Οι πληροφορίες του #AQF24 επιβεβαιώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας της Hravtska ως μία υπόθεση τελειωμένη. Αυτός θα είναι ο τέταρτος σταθμός της λαμπρής καριέρας του Μάρκο Μπίγιατς μετά τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (2012-18), την Προ Ρέκο (2018-21) και τον Ολυμπιακό (2021-24)*. Με κάθε μία από τις προηγούμενες ομάδες του έχει πανηγυρίσει και μια φορά το ευρωπαϊκό. Μένει να φανεί αν θα αφήσει τον Πειραιά με ένα ακόμη.

Οι υποχρεώσεις των Πειραιωτών δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος, ο οποίος αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό γράμμα – μέσω του #AQF24 – τον Ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης,

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» από τη νέα χρονιά θα έχουν κάτω από τα γκολπόστ τους ατόφιο το δίδυμο της Εθνικής ομάδας. Μάνος Ζερδεβάς και Παναγιώτης Τζωρτζάτος συνθέτουν εδώ και δύο χρόνια το δίδυμο των τερματοφυλάκων που εκπροσωπούν τη «γαλανόλευκη» στις διεθνείς διοργανώσεις. Η συνεργασία τους είναι εξαιρετική, εκτιμώντας στον υπέρτατο βαθμό ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

*Για τους προληπτικούς και τους παρατηρητικούς επίσης, ο Μπίγιατς αλλάζει και πάλι ομάδα μετά το πέρας της τρίτης σεζόν. Συνεπώς το 2027 ξανά μεταγραφικά νεότερα για τον κορυφαίο γκολκίπερ του κόσμου.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA