Παναγιώτης Τζωρτζάτος: Αποχαιρετά τον ΝΟ Βουλιαγμένης με ένα συγκινητικό γράμμα στο #AQF24!

Ο διεθνής πορτιέρε αποχαιρετά τη Βουλιαγμένη με ένα γράμμα από την ψυχή του...

by Aquafeed 24

Είναι μοιραίο να κλείνουν οι κύκλοι και έχει σημασία να ολοκληρώνονται όμορφα, με αμοιβαία εκτίμηση, ειδικότερα εάν αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου, εκεί όπου έχεις καταθέσει ένα κομμάτι από την ψυχή σου. Μια τέτοια συνθήκη αποτελεί η σύμπλευση του Παναγιώτη Τζωρτζάτου με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, καθώς στην κοινή τους πορεία γράφτηκαν ανεξίτηλα αναμνήσεις και στιγμές που αμφότεροι θα τις αναπολούν στο διηνεκές.

Ένας κύκλος, λοιπόν, που κλείνει με συγκίνηση, με χαμόγελο και μελαγχολία, καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας δεν θα συνεχίσει να φορά το σκουφάκι με το νούμερο ένα του Ομίλου και το συναίσθημα δεν θα μπορούσε να λείπει, ειδικότερα για έναν άνθρωπο όπως ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος, όπου από παιδί έχει μάθει να το προτάσσει, να λειτουργεί με αυτό και να το αναζητά. Ψυχή βαθιά, έντονα συναισθήματα και ένα φωτεινό πρόσωπο, που υπερασπίστηκε επάξια την εστία της Βουλιαγμένης για πέντε χρόνια, εξελίχθηκε σημαντικά και πλέον αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ανδρών, αναζητώντας το όνειρο με τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Μεγάλες αποκρούσεις, ηγετική παρουσία, ηρεμία όπου χρειαζόταν, «τρέλα» όπου… έπρεπε. Μοναδική στιγμή το Final 8 του Βελιγραδίου, όπου τα συναισθήματα ξεχείλιζαν. Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος άφησε το στίγμα του στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, αναγνωρίζει τι του έδωσε ο Όμιλος και συνεχίζει προς τις επόμενες προκλήσεις, όμως πρώτα, θέλησε να αποχαιρετίσει με ένα συγκινητικό γράμμα την ομάδα του. Ένα γράμμα, το οποίο μοιράστηκε με το #AQF24 και τον Ορέστη Κανελλόπουλο και πράγματι, νιώθουμε όμορφα, καθώς αποτελούμε το Μέσο έκφρασης των αθλητών και των αθλητριών μας…

Το συγκινητικό γράμμα του Παναγιώτη Τζωρτζάτου προς τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Μετά από πέντε συναπτά χρόνια κάτω από τα γκολπόστ του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από την ομάδα. Πέντε σεζόν οι οποίες αποτελούν την κορωνίδα της αθλητικής μου καριέρας μέχρι στιγμής.

Ο Ν.Ο.Β. είναι μια ομάδα που λειτουργεί σε πλήρως επαγγελματικά πλαίσια και παρέχει όλα τα εφόδια που χρειάζεται ένας αθλητής για να εξελιχθεί. Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες από τους προπονητές είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών με στόχο την τροφοδοσία των εθνικών μας ομάδων σε όλα τα επίπεδα.

Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια στον Όμιλο, για την βοήθεια που μου έδωσαν σε κάθε άμυνα ξεχωριστά αλλά και για τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Κάποιες από αυτές είμαι σίγουρος ότι θα τις θυμάμαι για πάντα. Επίσης στους προπονητές που είχα και με βοήθησαν να εξελίξω κομμάτια του παιχνιδιού μου αλλά και τον χαρακτήρα μου. Στην διοίκηση, η οποία ήταν πάντα δίπλα μας και στις καλές και στις καλές στιγμές, κάνοντας τα πάντα για να διευκολύνει την καθημερινότητά μας. Και τέλος ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά στον Ν.Ο.Β., βοηθώντας την ομαλή λειτουργία της πισίνας και του Ομίλου γενικότερα, πάντα με χαμόγελο.

Ήταν τιμή μου που ήμουν μέλος της οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και που έδωσα το 100 τοις 100 των δυνατοτήτων μου, εντός και εκτός νερού, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Εις το επανιδείν.

Όσο αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου θα το μάθετε σύντομα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA