Κοκκινίζει η Μάλτα για να έρθει το 3ο ευρωπαϊκό – Κατέφθασε η αποστολή του «Θρύλου»!

ΤΟ #AQF24 θα είναι εκεί!

by Aquafeed 24

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ #AQF24

Μπαίνουν όλες οι υποχρεώσεις σε ένα συρτάρι και γεμίζει με ενθουσιασμό η ψυχή μας, γιατί ζούμε για κάτι τέτοιες ημέρες και αναζητάμε με μανία την ουσία των σπορ, τις μεγαλύτερες σκηνές όπου παίζεται το άθλημα. Η Μάλτα αποτελεί έναν νέο προορισμό για όλους μας και το Φάιναλ Φορ του LEN Champions League είναι προ των πυλών, με την ευχή να παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές «μάχες» εντός νερού.

Υπάρχει μια διάχυτη αισιοδοξία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, καθώς έχει δημιουργηθεί εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στο σύνολο του Χέρβο Κόλιανιν ότι είναι ικανό να πραγματοποιήσει μια σπουδαία πορεία και να συνεχίσει τις μεγάλες εμφανίσεις που πέτυχε φέτος στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός μοιάζει σίγουρος και οι παίκτες του έχουν φουλ ψυχολογία, ετοιμάζονται να απολαύσουν τη διοργάνωση, με τη σκέψη για το 3ο αστέρι να είναι κάτι παραπάνω από λογικές.

Ήδη, η «ερυθρόλευκη» αποστολή βρίσκεται στη Μάλτα, δύο ημέρες πριν την τεράστια μάχη με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο του Κώστα Κάκαρη και δεν υπάρχει αθλητής του ελίτ επιπέδου που να μη ζει και να μην αναπνέει για τέτοιες αναμετρήσεις. Ακούγεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και για αυτό υπάρχουν αποδείξεις, ότι αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να φρενάρει τους καταπληκτικούς παίκτες του Σάντρο Σούκνο, αυτή είναι ο νταμπλούχος Ελλάδας.

Ένα ελληνικό Φάιναλ Φορ, καθώς πέρα από τον Ολυμπιακό, στην Προ Ρέκο αγωνίζεται ο φανταστικός Κώστας Κάκαρης, στη Νόβι Μπέογκραντ το αχτύπητο δίδυμο των Άγγελου Βλαχόπουλου και Δημήτρη Σκουμπάκη και στη Φερεντσβάρος το «βουνό», Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης. Ένα… ελληνικό Φάιναλ Φορ, καθώς το #AQF24 θα ταξιδέψει στη Μάλτα με δικά του έξοδα για ακόμη μια φορά,  με πολυμελή αποστολή, για να βρεθεί στην κεντρική σκηνή της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης, ώστε να γεμίσει με εμπειρίες και να σας μεταφέρει το κλίμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και της μάζωξης αστέρων σε ένα κολυμβητήριο.

Ναι, θα είμαστε εκεί, όπως σε όλες τις τελευταίες διοργανώσεις του LEN Champions League, όπως ήμασταν εκεί όταν ο «Θρύλος» σήκωνε το ευρωπαϊκό στη Γένοβα το 2018 στο «σπίτι» της Προ Ρέκο ή όταν την απέκλειε στο Ανόβερο για να φθάσει στον τελικό το 2019. Όχι, δεν λέμε ξεκάθαρα ότι είμαστε… γούρι, αλλά μπορεί κιόλας, γιατί έχουμε θετική ενέργεια και πίστη.

Η φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη έχει πολλά κοινά σημεία και πανομοιότυπες στιγμές, με όλες τις μεγάλες πορείες του συλλόγου τα τελευταία χρόνια στη διοργάνωση. Μπαίνουμε, λοιπόν, αποκλειστικά σε ρυθμούς Φάιναλ Φορ και αυτή την εβδομάδα ετοιμαστείτε για… πολύ υλικό στο aquafeed24.com και στα social media μας! Προσδεθείτε!

ΥΓ: Κάθε τέτοια ευκαιρία για εμάς, σημαίνει πολλά παραπάνω από το να παράγουμε υλικό. Γνωρίζουμε ανθρώπους, συναντάμε ξανά αγαπημένους φίλους, μιλάμε όλη μέρα για το πόλο και προσπαθούμε να μαθαίνουμε από τους κορυφαίους του είδους. Χαιρόμαστε πολύ, που αντέχουμε στον χρόνο και στις οικονομικές δυσκολίες και θα είμαστε για ακόμη μια φορά εκεί.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA