Ιωάννα Σταματοπούλου: Επίσημα στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson η κορυφαία τερματοφύλακας!

by Aquafeed 24

Με κάθε επισημότητα, η Ιωάννα Σταματοπούλου, αποτελεί πια αθλήτρια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την κορυφαία Ελληνίδα πορτιέρε, σε μια μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ιωάννα Σταματοπούλου: Ο ΑΛΙΜΟΣ κοντά στο «μπαμ» της δεκαετίας!

Η ανακοίνωση στο alimoswaterpolo.com

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και η Διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά τη συμφωνία τους με την κορυφαία Ελληνίδα τερματοφύλακα, Ιωάννα Σταματοπούλου.

Η Ιωάννα Σταματοπούλου έχει γεννηθεί στις 27 Ιουνίου του 1998 και ανήκει επάξια στην παγκόσμια ελίτ, καθώς αποτελεί μια διακεκριμένη διεθνή αθλήτρια, βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών για πολλά χρόνια, με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Το βιογραφικό της είναι γεμάτο τίτλους σε διασυλλογικό επίπεδο, διότι μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει τρεις φορές το LEN Champions League και έντεκα φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής ομάδας, με παρουσία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, εκεί όπου η «γαλανόλευκη» πήρε παράλληλα και το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και η Ιωάννα Σταματοπούλου ετοιμάζεται να ζήσει το μεγαλύτερο αθλητικό όνειρο για πρώτη φορά.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, η κορυφαία Ελληνίδα πορτιέρε, δήλωσε τα εξής στο alimoswaterpolo.com: «Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο κλείνει στη ζωή μου και ξεκινάει ένα άλλο. Είμαι χαρούμενη που του χρόνου θα βρίσκομαι στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson με καινούργιους στόχους και όνειρα. Θα προσπαθήσω να συμβάλλω στους στόχους της ομάδας όσο περισσότερο μπορώ».

Ιωάννα, σε υποδεχόμαστε στην οικογένεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson!

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA