Ο Οδυσσέας Μελαδίνης μιλάει στο Aquafeed24.com!

0

Αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής ομάδας κολύμβησης και δείχνει συνέπεια σε όλα τα μεγάλα ραντεβού του Υγρού Στίβου.

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης γεύτηκε εκ του σύνεγγυς το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα ζει την πρώτη του μεταολυμπιακή χρονιά, χωρίς να υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, καθώς θα δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Κάθε μεγάλο αθλητικό ραντεβού αφήνει αναμνήσεις και ο Οδυσσέας Μελαδίνης γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να είσαι εκεί και να το ζεις, από το να το βλέπεις στην τηλεόραση.

Προς το παρόν, όμως, προέχει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ξεκινά την Παρασκευή, 23/6, στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Εθνικός θα πρωταγωνιστήσει, ενώ θέλει πολύ το χρυσό στα 4×100μ. ελεύθερο, αγώνισμα στο οποίο θα πέσει και ο Μελαδίνης.

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης στο Aquafeed24.com

«Αισθάνομαι όμορφα. Είναι όμορφο να κολυμπάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, υπάρχει ανταγωνισμός και μου αρέσει να νιώθω τον παλμό της εξέδρας. Είναι πολύ σημαντικό ότι έδρα των αγώνων είναι το ΟΑΚΑ. Πιστεύω ότι όλοι οι κολυμβητές, όχι μόνο όσοι θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά γενικά όσοι δεν βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση θα πάρουν μεγάλη ώθηση και θα ανταποκριθούν. Θα γίνουν καλές επιδόσεις».

Για την κούρσα των 50μ. ελεύθερο, όπου θα συναγωνιστεί με τον Κριστιάν Γκολομέεβ:

«Το 50άρι θα είναι πράγματι μια καλή κούρσα. Θα μιλήσω για εμένα, δεν βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή και δεν θα είμαι 100% έτοιμος, καθώς το OPEN είναι ένα πέρασμα πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά σε ένα μήνα. Είχα έναν τραυματισμό στη μέση της χρονιάς, ο οποίος με ταλαιπώρησε, όμως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το πώς βιώνει τη φετινή σεζόν μετά το Ρίο:

«Φέτος επειδή είναι μεταολυμπιακή χρονιά είμαι πολύ ήρεμος και προσπαθώ να το διασκεδάζω περισσότερο. Υπάρχει λιγότερο άγχος και λιγότερες απαιτήσεις μετά από Ολυμπιακούς Αγώνες. Όλη η σεζόν είναι λίγο περίεργη, γενικότερα, όμως ότι καλύτερο μπορώ να κάνω θα το κάνω. Σίγουρα, ένα Παγκόσμιο είναι μεγάλη γιορτή για έναν αθλητή και για εμένα είναι το ίδιο ακριβώς συναίσθημα με τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες».