Ο Νηρέας έφυγε με το διπλό από τη Λάρισα!

by Aquafeed 24

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ φάσης της Α1 γυναικών ο Νηρέας Χαλανδρίου κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Λάρισας και να κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς του για φέτος.

ΝΟ Λάρισας – Νηρέας Χαλανδρίου 12-15

Το τοπίο στην αναμέτρηση ξεκαθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο οι παίκτριες του Γιώργου Ευαγγελού και της Ευτυχίας Καραγιάννη έδιναν μεγάλες μάχες και η αναμέτρηση πήγαινε γκολ-γκολ. Στη συνέχεια ωστόσο, ο Νηρέας κατάφερε να πάρει ισχνό προβάδισμα στο τρίτο οκτάλεπτο και το μόνο που χρειαζόταν ήταν να το διατηρήσει στην τελευταία περίοδο.

Έτσι και έγινε, με το σκορ παράλληλα να «ανοίγει» και για τις δύο ομάδες και τον Νηρέα Χαλανδρίου να πανηγυρίζει εν τέλει την πρώτη του νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-2 , 2-4 , 3-5 , 4-4

ΝΟ Λάρισας (Γιώργος Ευαγγελός): Καζάνα, Τουλουμτζίδου 2, Χασιώτη 1, Μπαλάτσα Ν., Μπαλάτσα Μ. 1, Τοκίνι, Κούμπρα 5, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα 1, Μιγδάνη, Γούλα, Λαμπρονίκου, Σαμαρά

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Κουτέλη 4, Στρατάκου, Παπαναστασίου 1, Σαφέτη, Δούλη 2, Ξανθοπούλου, Λάζαρη, Μπόβαλη 1, Αγγελίδη, Μαντουδιώτη, Τορνάρου, Κάσσαρη, Τριχά 4, Παναγιώτη, Μαυρωτά 3

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Κυράνης Χ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA