Τζόνσον και όχι πια δάκρυα!

by Aquafeed 24

Φόβητρο αποδείχθηκε από το πρώτο ντέρμπι μεταξύ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακού, η τερματοφύλακας, Άσλει Τζόνσον, η οποία βοήθησε την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου να κερδίσει τις «ερυθρόλευκες» με σκορ 7-5.

Ο ΝΟΒ με εξαιρετική άμυνα κατάφερε να πάρει εξ αρχής προβάδισμα και να το διατηρήσει, ενώ στο τρίτο οκτάλεπτο το σκορ έφτασε στο 7-3 υπέρ των γηπεδούχων, με τον Ολυμπιακό του Χάρη Παυλίδη να μειώνει στο τελικό σκορ.

Η νίκη μπορεί να σημαίνει πολλά βαθμολογικά, αλλά η Βουλιαγμένη τόνωσε την ψυχολογία της και μάλιστα, χωρίς να έχει στη διάθεσή της την Χαραλαμπίδη και τη Ράνεϊ.

Αναμφίβολα, θα έχουμε ένα συγκλονιστικό πρωτάθλημα και μεγάλους τελικούς ανάμεσα στις δυο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας φέτος και η συνέχεια αναμένεται με αγωνία.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-5

Τα οκτάλεπτα: 3-1 , 2-0 , 1-2 , 1-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Γιαννοπούλου, Γκίλλα, Διαμαντοπούλου 1, Χυδηριώτη, Νίνου Ε., Νίνου Π., Ξενάκη 3, Πάτρα 1, Μαστρόκαλου, Ιωαννίδη, Κοκκινάκη, Ελληνιάδη 2, Καϊάφα, Κοτσιώνη

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε., Έγκενς 1, Μανωλιουδάκη, Ελευθεριάδου, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Πλευρίτου Β., Γκόφερς 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Κανετίδου, Παπαναστασίου, Σταματοπούλου

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA