Ως ένα μικρό θαύμα χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος ο τεχνικός διευθυντής της Βουλιαγμένης, Αρτίν Ελμισιάν, ενώ δηλώσεις έκαναν τόσο ο MVP της φετινής διοργάνωσης, Μάνος Ζερδεβάς, καθώς και ο «χρυσός» σκόρερ του τελικού, Μανώλης Σολανάκης.

Αρτίν Ελμισιάν:

«Είναι μια μαγική στιγμή για εμάς. Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα. Τα παιδιά έδειξαν πως αξίζουν πάρα πολλά απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήταν το απόλυτο φαβορί και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο. Εμείς κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι και τις απουσίες του Ολυμπιακού. Στον αθλητισμό πραγματικά αν το θέλεις και το πιστεύεις μπορείς να κάνεις ένα μικρό θαύμα σαν και αυτό. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή, καθώς και στη διοίκηση που στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι να έρθουν και άλλοι τίτλοι στον όμιλο».

Μάνος Ζερδεβάς:

«Είναι ένα κίνητρο για τη συνέχεια. Είμαστε μια νεανική ομάδα. Θέλουμε να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Είμαστε όλοι νέοι και τέτοιες επιτυχίες θέλουμε και στο μέλλον».

Για το αν σκεφτόταν πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ευκαιρία γι αυτόν να αποδείξει πράγματα ενόψει Εθνικής:

«Δε θα πω τι σκεφτόμουν προσωπικά σήμερα. Από την αρχή δείξαμε πως το θέλαμε ως ομάδα, αφού τέτοια παιχνίδια δεν κερδίζονται από μονάδες».

Μανώλης Σολανάκης:

«Τα συναισθήματα είναι απίστευτα. Είναι όνειρα που έγιναν πραγματικότητα για όλα τα παιδιά. Ήταν ένας πολύ δύσκολος στόχος που βάλαμε και υλοποιήσαμε. Εμείς οι αθλητές έχουμε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Εύχομαι αυτό το κύπελλο να είναι μόνο η αρχή».