Στην κάκιστη εμφάνιση του Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου στάθηκε ο Χριστόδουλος Κολόμβος, τονίζοντας ότι τα παιχνίδια δεν κερδίζονται από μόνα τους, όση ποιότητα και αν διαθέτεις.

Ο διεθνής παίκτης σχολίασε ότι η ομάδα του έχασε λίγο το μυαλό της, ασχολούμενη περισσότερο από όσο έπρεπε με τη διαιτησία.

Χριστόδουλος Κολόμβος – Φουνταριστός Ολυμπιακού: «Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι. Ήταν σαν να μην είχαμε μπει για τελικό, δηλαδή σαν να περιμέναμε να είχαμε και άλλο χρόνο και επειδή είμαστε καλύτερη ομάδα κάποια στιγμή θα το πάρουμε και θα κερδηθεί από μόνο του. Έπρεπε να το κερδίσουμε εμείς και δεν το κάναμε. Όποια φορά προηγηθήκαμε με δύο γκολ (2-0 και 5-3) πάντα χαλαρώναμε και δεχόμασταν κατευθείαν γκολ. Είχαμε γκρίνια και ασχοληθήκαμε με τους διαιτητές. Η διαιτησία ήταν κάπως περίεργη σήμερα, δεν μιλάω ποτέ για αυτήν. Εμείς χάσαμε το μυαλό μας και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην Βουλιαγμένη, η οποία ήταν πολύ καλή σήμερα και δικαίως πήρε τον τίτλο».

Για το αν επηρέασε η απουσία του Φουντούλη τόνισε: «Είναι ένας παίκτης πολύτιμος, εμείς είμαστε καλύτεροι και με μείον έναν και δύο και τρεις παίκτες αλλά ποτέ δεν είμαστε καλύτεροι αν δεν παίξουμε καλύτερα. Σήμερα ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων».