Τη δική του οπτική γωνία παρουσίασε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Χρήστος Αφρουδάκης, καθώς ο αρχηγός της Βουλιαγμένης αν και πανευτυχής δεν δίστασε να προειδοποίηση ότι το να παραμείνεις στην κορυφή είναι πιο δύσκολο από το να ανέβεις σε αυτήν.

«Για το ΝΟ Βουλιαγμένης σημαίνει πάρα πολλά αυτό το κύπελλο, αλλά και τίποτα. Πολλά γιατί παίζαμε με μία πολύ μεγάλη ομάδα ως αντίπαλο. Όπως είπαμε και στη συνέντευξη Τύπου, είναι άλλη η ψυχολογία μιας ομάδας αουτσάιντερ σε έναν τελικό κυπέλλου, αφού είναι μόνο ένα παιχνίδι, τεσσάρων οκταλέπτων. Άμα της βγει αυτό το παιχνίδι όπως της βγήκε σήμερα με πάρα πολύ καλή άμυνα, αλλά και τις απώλειες του Ολυμπιακού, όλα μπορούν να γίνουν.

Η απουσία του Γιάννη Φουντούλη ήταν σημαντική, αφού αναγκάστηκε να μην παίξει και ο Μπούσλιε. Εμείς προσεγγίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε και πήραμε κάτι που ήταν θεωρητικά απρόσμενο. Δε σημαίνει τίποτα γιατί όταν φτάνεις στην κορυφή, το κάνεις δύσκολα, πέφτεις όμως πάρα πολύ εύκολα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Οι παίκτες του ΝΟΒ είναι πολύ νέοι και θέλουν σίγουρα πολύ σκληρή δουλειά και σωστή προσέγγιση των πραγμάτων».