Ο Κώστας Λούδης δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και στάθηκε τόσο στο γεγονός ότι η επιτυχία επιτεύχθηκε απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο, όσο και στο κίνητρο που δίνει στους παίκτες του για να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, ενώ ευχήθηκε στον Ολυμπιακό να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης.

«Ίσως ήταν το τέλειο παιχνίδι. Δεν υπάρχει τέλεια εμφάνιση, όμως βάσει της δυναμικής του αντιπάλου το αγγίξαμε. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε ενέργεια και πολύ καλή φυσική κατάσταση. Θεωρώ πως είμαστε πανάξιοι νικητές. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τίτλος.

Κάθε τρόπαιο έχει τη δική του αξία και αυτό έχει πολύ μεγάλη. Το πετύχαμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που την επόμενη εβδομάδα διεκδικεί – και εύχομαι από την καρδιά μου να το καταφέρει – να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης. Οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντικός είναι ο τίτλος γι αυτή την ομάδα.

Είναι τεράστιο το κίνητρο γι αυτά τα νέα παιδιά. Όταν καταφέρνεις να κερδίσεις μια ομάδα που ίσως είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης σε μία εβδομάδα, γεμίζει τους παίκτες μου με φιλοδοξίες και όνειρα. Όλοι μας πρέπει να κάνουμε όνειρα. Δεν κοστίζουν τίποτα και δίνουν τρομερή ενέργεια, αξία και φιλοδοξία σε αυτό που πάμε να κάνουμε».