Η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Γυναικών βρίσκεται στο 2-0 και ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βουλιαγμένη στον τρίτο τελικό της σειράς. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να κάνουν το 3-0 και να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τρίτη (15/5), στις 21:00, στο Παπαστράτειο.

Από την άλλη, η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου έπειτα από δύο πολύ κακές εμφανίσεις θέλει να απαντήσει και να δείξει ότι έχει σφυγμό, μια διαδικασία που την έχει επαναλάβει στο πρόσφατο παρελθόν, γνωρίζοντας ωστόσο ότι το μομέντουμ ανήκει στις παίκτριες του Παυλίδη, οι οποίες θέλουν να κατακτήσουν το παρθενικό νταμπλ της ιστορίας.

Η Ελευθερία Πλευρίτου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας το 3ο παιχνίδι της σειράς των τελικών. Θα μπούμε συγκεντρωμένες και έτοιμες για το παιχνίδι και δεν θα είμαστε καθόλου χαλαρές. Έχουμε ολοκληρώσει του δυο πρώτους με δυο νίκες άνετες στο σκορ ωστόσο παραμένουμε απόλυτα συγκεντρωμένες στο στόχο μας και στο πλάνο μας.  Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για μια ακόμα φορά και ελπίζουμε τελευταία για φέτος. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας υποστηρίξει καθώς πάντα μας βοηθάει πάρα πολύ να αγωνιζόμαστε με γεμάτο το Παπαστρατειο και ακόμα περισσότερο σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα».

Facebook Comments