Απάντηση Τίγκα για τη φημολογούμενη συνεργασία του με ΑΝΟΓ!

by Aquafeed 24

Τέλος στις φήμες που τον θέλουν να έχει υπογράψει στον ΑΝΟ Γλυφάδας θέλησε να βάλει ο Δημήτρης Τίγκας, ύστερα από επικοινωνία του Aquafeed24 με τον διεθνή αμυντικό.

Ο Τίγκας ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο πέραν από φημολογία για τη δημιουργία εντυπώσεων, δεν θα μπορούσε να είναι εφικτό για τέσσερις πολύ συγκεκριμένους λόγους, τους οποίους εξηγεί ο ίδιος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας.

Η απάντηση του Δημήτρη Τίγκα

“Πέραν από έντονη φημολογία το συγκεκριμένο σενάριο δεν θα μπορούσε να αποτελεί πραγματικότητα για τέσσερις συγκεκριμένους λόγους. Αρχικά, αποτελώ παίκτης του ΠΑΟΚ έως τις 30 Μαΐου οπότε δεν θα μπορούσα και δεν έχω το δικαίωμα να διαπραγματευτώ με άλλη ομάδα έως τότε, αλλά και χωρίς να ξέρω τις προθέσεις της τωρινής ομάδας μου για τη νέα σεζόν.

Επίσης, αυτή τη στιγμή εκτελώ τη στρατιωτική μου θητεία και μέχρι να ορκιστώ δεν θα μπορούσα να έχω έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους μιας οποιασδήποτε ομάδας. Όταν θα ορκιστώ την επόμενη Παρασκευή θα έχω αυτή τη δυνατότητα να κοιτάξω τις επιλογές μου.

Ο τρίτος λόγος είναι ότι έχω δεχθεί μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση για τη νέα σεζόν. Έχω συμφωνήσει να δουλέψω για τη συγκεκριμένη μεγάλη εταιρεία, ωστόσο ακόμη δεν γνωρίζω ούτε τις ημέρες που θα δουλεύω, ούτε τα ωράρια που θα έχω, αλλά και διάφορες άλλες λεπτομέρειες. Οπότε δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να συνδυάσω τη δουλειά με τον αθλητισμό και πόσο τυπικός θα μπορώ να είμαι σε μια ομάδα. Βάσει όλων αυτών που είπα, δεν είναι δυνατόν να έχω συμφωνήσει με ένα σωματείο αυτή τη στιγμή και θα ήθελα αυτό να γίνει ξεκάθαρο.

Τέλος, ότι κι αν εγώ αποφασίσω στο μέλλον περνάει πρώτα από τον ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης στον οποίο ανήκω και εκείνος έχει τον τελευταίο λόγο”.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA