ΓΣ Περιστερίου: Ολοκληρώθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με Ανδρεάκο

Μετά την είδηση που έσκασε σαν... κεραμίδα στο χώρο της υδατοσφαίρισης με την αποχώρηση του ΓΣ Περιστερίου από τις Εθνικές κατηγορίες οι δύο πλευρές τραβούν διαφορετικούς δρόμους!

by Aquafeed 24

Μετά την είδηση-σοκ που αποκάλυψε το #AQF24 για την αποχώρηση του γυναικείου τμήματος του ΓΣ Περιστερίου από τις εθνικές κατηγορίες, ο σύλλογος των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Θοδωρή Ανδρεάκο, κοινή συναινέσει.

ΣΟΚ στο Περιστέρι: Αποχωρεί το γυναικείο τμήμα από τις εθνικές κατηγορίες

Ο έμπειρος τεχνικός συνέβαλε σημαντικά στη διατήρηση της ομάδας στα υψηλά επίπεδα της κατηγορίας. Ωστόσο, οι εξωαγωνιστικές συνθήκες που προέκυψαν ανέτρεψαν τα σχέδια όλων, οδηγώντας στην αναπόφευκτη λήξη της συνεργασίας. Η συμβολή του Θοδωρή Ανδρεάκου στην ανάπτυξη και επιτυχία της ομάδας αναγνωρίζεται και εκτιμάται ιδιαίτερα από τον σύλλογο, όπως διαπιστώνεται στην επίσημη ανακοίνωση του ΓΣΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας Θοδωρή Ανδρεάκο και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Στον έναν χρόνο παρουσίας του στον Σύλλογο, η συνεργασία ήταν υποδειγματική και το τμήμα λειτούργησε σε επαγγελματικά επίπεδα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA