Ολυμπιακός: Έντονο ενδιαφέρον για τη Ντένια Κουρέτα!

Στο Λιμάνι εξετάζουν την περίπτωση της Ντένιας Κουρέτα του ΑΝΟΓ, την οποία έχουν βάλει στο στόχαστρο σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24.

by Μάνος Φυρογένης

Δεν αποκλείεται μέσα σε λίγους μήνες η Ντένια Κουρέτα να πραγματοποιήσει δεύτερο, ακόμα μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα της και να γίνει μέλος του ισόβιου πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού. Και αυτό διότι στον Πειραιά ενδιαφέρονται έντονα για την νεαρή φουνταριστό σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24.

Με τελείως διαφορετική σύνθεση θα παρουσιαστούν από το Σεπτέμβρη οι Πειραιώτισσες καθώς αρκετά ηχηρά ονόματα που έδωσαν συνέχεια στη δυναστεία του συλλόγου, αποφάσισαν να αποχωρήσουν έπειτα από χρόνια προσφοράς. Παρόλα αυτά στο Λιμάνι δεν προτίθενται να παρουσιαστούν αποδυναμωμένοι, «χτενίζοντας» προσεκτικά την εγχώρια και όχι μόνο αγορά για φιλόδοξες αθλήτριες με ατόφιο ταλέντο και μεγάλο potential. Αναμφισβήτητα μία τέτοια περίπτωση είναι και η Ντένια Κουρέτα.

Η νεαρή διεθνής φουνταριστός, που βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για την Ολυμπιακή προετοιμασία της Εθνική γυναικών ενόψει Παρισίου, ανηφόρισε το προηγούμενο καλοκαίρι στην Αθήνα για λογαριασμό του ΑΝΟΓ, αφήνοντας την ΝΕΠ με την οποία έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και άρχισε να φτιάχνει το όνομά της καθώς εκεί ξεχώριζε «σαν τη μύγα μες στο γάλα». Παρά τον σαφώς μεγαλύτερο ανταγωνισμό και την όποια δυσκολία φέρνει μία τέτοια αλλαγή παραστάσεων, η Κουρέτα προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στις ανάγκες του Ναυτικού Ομίλου της Γλυφάδας και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις υπό τις οδηγίες του Αργύρη Θεοδωρόπουλου.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής υδατοσφαίρισης, το νέο next big thing στα δύο μέτρα, με ενεργή παρουσία στις μικρές Εθνικές ομάδες και κατάκτηση μεταλλίων.

Ο Ολυμπιακός κατά την προσφιλή του τακτική βολιδοσκοπεί οποιοδήποτε εντός των τειχών μελλοντικό πρότζεκτ μπορεί να εξελιχθεί σε παίκτρια πολύ υψηλού επιπέδου και η Κουρέτα φαντάζει μία τέτοια περίπτωση. Έχει όρεξη και διάθεση να δουλέψει και να εξελιχθεί σε ένα περιβάλλον που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια την τεχνογνωσία. Οι υψηλές απαιτήσεις δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν πρόβλημα για την Κουρέτα που αρέσκεται στις προκλήσεις και έχει μεγάλη και βαθιά πίστη στις δυνατότητές της.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν έχουν δώσει το βάρος ως προς την επόμενη μέρα σε φρέσκα πρόσωπα με πολλά περιθώρια εξέλιξης, υπολογίζουν στο… αύριο της γαλανόλευκης και όχι μόνο υδατοσφαίρισης γυναικών που μπορούν ωστόσο να σταθούν επάξια κα στο σήμερα, όπως έχουν αποδείξει. Αυτή δείχνει να είναι η κατεύθυνση έπειτα από τις αποχωρήσεις πρωτοκλασσάτων παικτριών.

«Κλεισμένη» από την ομάδα του Λιμανιού είναι η Ραϊκρόου για αντικαταστάτρια της Σταματοπούλου στο τέρμα ενώ πακέτο πήρε ο Ολυμπιακός τις Νίνου και Τορνάρου από τον συμπολίτη Εθνικό. Κοντά σε συμφωνία βρίσκονται με την Αυστραλή Άμπι Άντριους με την Κουρέτα να αποτελεί πιθανόν την επόμενη, ωστόσο ακόμη τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Ίσως, όπου υπάρχει καπνός να υπάρχει και φωτιά και το επόμενο δίδυμο του Ολυμπιακού να είναι το Μυριοκεφαλιτάκη – Κουρέτα. Νεανικό, με ένταση, με δύναμη, με υψηλό κίνητρο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA