Τάκης Δήμου στο #AQF24: «Με εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Κατρουζανάκης»!

Γεμάτος όρεξη και διάθεση να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Μάλτα με τη Σλιέμα!

by Aquafeed 24

Στην εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του ο Γιάννης Κατρουζανάκης, στάθηκε ο Τάκης Δήμου στις δηλώσεις του στο #AQF24 μετά την συμφωνία του με την ομάδα της Σλιέμα. Ο ταλαντούχος περιφερειακός του Ολυμπιακού, γεμάτος όρεξη και διάθεση, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Μάλτα και έτοιμος για τη νέα πρόκληση. Ο Δήμου εξέφρασε την ανυπομονησία του να συνεργαστεί με τη νέα του ομάδα, τονίζοντας τη σημασία της υποστήριξης και της εμπιστοσύνης του προπονητή Κατρουζανάκη, που τον ενέπνευσε να αποδεχτεί την πρόταση.

Ενισχύθηκε με Τάκη Δήμου η Σλιέμα του Γιάννη Κατρουζανάκη!

Σημειώνεται ότι ο Τάκης Δήμου θα αγωνιστεί για λογαριασμό της Σλιέμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα και εν συνεχεία θα επιστρέψει κανονικά στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει μεγάλους στόχους την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στη Μάλτα, είναι συνηθισμένο να αγωνίζονται στην καλοκαιρινή λίγκα πολλοί ξένοι αθλητές εγνωσμένης αξίας. Η χώρα επιχειρεί διαρκώς την ανάπτυξη της υδατοσφαίρισης, κάτι που επιβεβαιώνεται από την ανάληψη της διοργάνωσης του FINAL 4 του Champions League για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Γιώργο Χρήστου:

«Η πρώτη επαφή με τον Γιάννη Κατρουζανάκη και την ομάδα της Σλιέμα είχε γίνει εδώ και αρκετό καιρό, απλώς περιμέναμε να τελειώσουν οι υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό για να εστιάσουμε και οι δύο σ’ αυτό το κομμάτι. Η ομάδα είχε πολύ καλή συμπεριφορά απέναντι μου και ο Γιάννης με εμπιστεύτηκε παρόλο που συνηθίζεται στο πρωτάθλημα της Μάλτας να επιλέγονται παίκτες πιο μεγάλης ηλικίας και πιο έμπειροι. Με τιμά ιδιαίτερα το ενδιαφέρον που μου έδειξε και θα βάλω τα δυνατά μου για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA