ΣΟΚ στο Περιστέρι: Αποχωρεί το γυναικείο τμήμα από τις εθνικές κατηγορίες

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση γνωστοποιήθηκε στο αγωνιστικό τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών του Περιστερίου σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24. Στη θέση του η ΠΕΚΕΒ.

by Aquafeed 24

Κρίμα, πολύ κρίμα. Τέτοια κατάληξη δεν άξιζε πολλώ δε μάλλον για τη σπουδαία προσπάθεια που έγινε την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Άσχημα μαντάτα για την υδατοσφαίριση στο Περιστέρι, μαύρη μέρα για το σύλλογο. Σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, οι οποίες μακάρι να μην ήταν αληθινές και να μην έφταναν ποτέ στα αυτιά μας, ανακοινώθηκε επίσημα στα μέλη της ομάδας πως το τμήμα γυναικών αποσύρεται από τις εθνικές κατηγορίες.

Οι λόγοι που αυτό συμβαίνει είναι οικονομικοί, αιτίες που σχετίζονται με την χρηματοδότηση του τμήματος για να μπορεί να υπάρχει και να συντηρείται. Η αποχώρηση του Φίλιππου Κότση έφερε δυσχέρεια και ένα μέλλον δυσοίωνο. Συνεπώς η απόφαση ήταν δυστυχώς η διάλυση, κάτι που έπεσε σαν… κεραυνός εν αιθρία στη “Χωράφα”.

Μία εξέλιξη που ήρθε λίγο διάστημα μετά την παραμονή της ομάδας στα «σαλόνια». Η παρέα που δημιουργήθηκε στα δυτικά προάστια δεν ήταν αρκετή για να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του τμήματος. Ο Θοδωρής Ανδρεάκος και τα κορίτσια του τα έδωσαν όλα, πραγματοποιώντας μερικές αξιοθαύμαστες εμφανίσεις. Άλλη μία χρονιά που ο Έλληνας τεχνικός απέδειξε με τη δουλειά του πως δεν συγκαταλέγεται αδίκως – στους έχοντες γνώση με την ελληνική πραγματικότητα – στους κορυφαίους τεχνικούς στα του οίκου μας.

Η θέση που έμεινε αδειανή από την αδυναμία συμμετοχής του Περιστερίου στη μεγάλη κατηγορία θα καλυφθεί από την ΠΕΚΕΒ που διεκδίκησε την άνοδο μέσω των playoffs της Α2.

Σαφώς πιο «φτωχό» αναμένεται το ρόστερ της αντρικής ομάδας την ερχόμενη σεζόν που θα τη βρει μεν στην Α1, πιο αποδυναμωμένη δε, έπειτα και από την αποχώρηση του Κώστα Λούδη.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA