Εθνική πόλο γυναικών: Αντιπροσωπεία στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας βρέθηκε την Πέμπτη (7/3) αντιπροσωπεία της Εθνικής μας Ομάδας πόλο των Γυναικών, ανταποκρινόμενη σε σχετική πρόσκληση της ηγεσίας του.

by Μάνος Φυρογένης

Η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα υποδέχτηκε εγκάρδια τις διεθνείς Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Αλεξάνδρα Ασημάκη και το μέλος του Δ.Σ. και  έφορο την γυναικείας υδατοσφαίρισης στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, Εύη Μωραϊτίδου.

Αφορμή στάθηκε ο εορτασμός της Παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τη Γυναίκα και τον Αθλητισμό.  Η κ. Κεφάλα συγχάρηκε τα κορίτσια για τις πρόσφατες επιτυχίες της Εθνικής μας Ομάδας, το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ευχήθηκε καλή επιτυχία και το ραντεβού ανανεώθηκε…

Η κ.Κεφάλα δήλωσε: «Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας και αναδεικνύοντας τις σπουδαίες πορείες γυναικών της χώρας μας σε όλους τους τομείς, συναντήθηκα σήμερα, με αντιπροσωπεία αθλητριών της Εθνικής ομάδας πόλο και συγκεκριμένα, με τις Πλευρίτου Ελευθερία, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Ασημάκη Αλεξάνδρα και την Έφορο της Εθνικής Ομάδας Εύη Μωραϊτίδου.

Φωτεινά παραδείγματα – γυναικεία πρότυπα και μάλιστα, προσφάτως «χάλκινα» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας τη θέση τους στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Γι’ αυτά τα πρότυπα οφείλουμε να εργαζόμαστε καθημερινά, με στόχο τη μείωση των ανισοτήτων σε κάθε τομέα. Και φυσικά, και στον αθλητισμό.
Συζητήσαμε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και στον χώρο του αθλητισμού, τον πρωταθλητισμό αλλά και για τις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα που πρέπει να αντιμετωπίσουν για να πετύχουν αυτό που αγαπούν».
Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA