Κάνει πρεμιέρα για 6η χρονιά στη Χιλή το #Beachpolistas World Tour 2024!

by Aquafeed 24

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2024 το #Beachpolistas World Tour κάνει πρεμιέρα σε έναν εξωτικό προορισμό και υπενθυμίζει ότι η αγάπη για το άθλημα δεν έχει σύνορα, όταν ενώνονται άνθρωποι και ιδέες με το ίδιο πάθος. Η Χιλή και πιο συγκεκριμένα η πόλη του Ικίκε αγκαλιάζουν για ακόμη μια χρονιά τη δημοφιλή διοργάνωση και ετοιμάζονται για… πολλά γκολ με το κεφάλι και το πόδι!

Από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου οι Χιλιανοί #BEACHPOLISTAS, οι οποίοι κάθε καλοκαίρι έρχονται στη χώρα μας για να συμμετέχουν στις επί ελληνικού εδάφους διοργανώσεις, θα απολαύσουν το διασκεδαστικότερο ομαδικό άθλημα στην πανέμορφη Playa Cavancha, με τον εκπρόσωπο της διοργάνωσης στη Λατινική Αμερική, Πέντρο Ντιαζ, να έχει ήδη στήσει το τερέν.

Το #Beachpolistas World Tour επιστρέφει και σύντομα η οργανωτική επιτροπή θα ανακοινώσει το φετινό πρόγραμμα σε καινούργιους και κλασικούς προορισμούς. Το φανατικό κοινό που έχει αποκτήσει το συγκεκριμένο άθλημα, με τους ιδιαίτερους κανονισμούς, αναμένεται φέτος να πραγματοποιήσει μια αξιοσημείωτη πορεία και να διαδοθεί ακόμη περισσότερο σε μικρούς και μεγάλους, ερασιτέχνες, επαγγελματίες και κυρίως εραστές του σπορ, που ρομαντικά το κρατάνε στην καρδιά τους και μένουν δίπλα του!

Στη Χιλή το #Beachpolistas World Tour αποτελεί παράδοση εδώ και έξι χρόνια και κάθε φορά οι ομάδες αυξάνονται, επομένως ορίστε μια γεύση για το πρόγραμμα και τις συμμετοχές, με τις κατηγορίες ανδρών, γυναικών και U15 να… ανυπομονούν για δράση!

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA