Εορταστικό εσωτερικό τουρνουά για τους «μπέμπηδες»!

by Aquafeed 24

Εορταστικό εσωτερικό τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις Ακαδημίες Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ!

Με ένα μίνι τουρνουά υδατοσφαίρισης αποχαιρέτησαν το 2021 οι «μπέμπηδες» του μέλλοντος στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στην πισίνα του Λαιμού.

Μετά τα φιλικά που δώσανε τα παιδιά μεταξύ τους, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βίντεο της εθνικής μας ομάδας των ανδρών μαζί με τον πρώην σπουδαίο παίκτη του ΝΟΒ και νυν τεχνικό διευθυντή στον όμιλο, Αρτίν Ελμισιάν.

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, γνωστή για το πλήθος αθλητών που προέρχονται από τις ακαδημίες της και στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου και ιδιαίτερα της υδατοσφαίρισης, συνεχίζει να τηρεί την παράδοση και να γαλουχεί νεαρούς αθλητές γύρω από τον χώρο του πρωταθλητισμού και μάλιστα από πολύ νεαρή, όπως φαίνεται, ηλικία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟΒ στο instagram:

«Ένα εορταστικό εσωτερικό τουρνουά των Ακαδημιών Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β.

Τα παιδιά, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, χωρίστηκαν σε ομάδες και διασκέδασαν παίζοντας μεταξύ τους φιλικά παιχνίδια στο νερό, ενώ παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συζητήσουν με τον Τεχνικό Διευθυντή του Ν.Ο.Β. κο Αρτίν Ελμισιάν βίντεο αγώνα της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης.

Στο τέλος, τα παιδιά αντάλλαξαν δώρα με τους συναθλητές τους, γεμίζοντας το εντευκτήριο του Ομίλου με χαρά, παιδικά χαμόγελα, αμέτρητες ευχές και πολλή αισιοδοξία»!

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA