Πόλο Πλατανίτης: «Τα παιδιά πάλεψαν πάρα πολύ». Φαν Ντερ Βάιντεν: «Στην άμυνα δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι»

by Aquafeed 24

Πόλο Πλατανίτης: «Τα παιδιά πάλεψαν πάρα πολύ». Φαν Ντερ Βάιντεν: «Στην άμυνα δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι»

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Domus Ergo με τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, για την 7η αγωνιστική της Water Polo League Ανδρών, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 16-15.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε μια ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται ισόπαλο 6-6. Η Βουλιαγμένη απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων στο τρίτο οκτάλεπτο (10-12), με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να ανατρέψει την κατάσταση στην τελευταία περίοδο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αποφύγει την ήττα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σάκης Πλατανίτης και ο Γιόριτ Φαν Ντερ Βάιντεν μίλησαν για την προσπάθεια της ομάδας τους, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και τα αμυντικά λάθη που αποδείχθηκαν καθοριστικά.

Σάκης Πλατανίτης: «Είμαι στεναχωρημένος από την έκβαση του αγώνα»

Ο Σάκης Πλατανίτης στάθηκε στην προσπάθεια των αθλητών του ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι η ομάδα παρέμεινε ανταγωνιστική παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε.

«Είμαι στεναχωρημένος από την έκβαση του αγώνα γιατί τα παιδιά παλέψανε πάρα πολύ. Μέσα στην εβδομάδα είχαμε ορισμένα προβλήματα με κάποιους τραυματισμούς, δεν σταθήκαμε όμως εκεί. Είπαμε ότι όποιος αγωνιστεί θα παίξει με βάση το σύστημα της ομάδας. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι και έτσι όπως θέλαμε. Κάποια λάθη που είχαμε επισημάνει νομίζω ότι έκριναν και την σημερινή αναμέτρηση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, θέλω να δώσω ένα μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα».

Γιόριτ Φαν Ντερ Βάιντεν: «Σκοράραμε 15 φορές, αλλά στην άμυνα δεν ήμασταν καλοί»

Από την πλευρά του, ο Γιόριτ Φαν Ντερ Βάιντεν, ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα απέναντι στη Βουλιαγμένη, αναφέρθηκε στην επιθετική αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ, αλλά και στις αμυντικές αδυναμίες που κόστισαν στην ομάδα του.

«Νομίζω ότι επιθετικά παίξαμε πολύ καλά. Σκοράραμε 15 φορές και συνήθως τα γκολ αυτά είναι αρκετά για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Ωστόσο, στην άμυνα δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Δεν μπλοκάραμε καλά και τους αφήσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και για αυτό δεχτήκαμε τόσα πολλά τέρματα».

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με νίκη της Βουλιαγμένης με 16-15, με τον ΠΑΟΚ να στρέφει πλέον την προσοχή του στη συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

You may also like