Μομφές Διαθεσόπουλου για Καπράλο για τις εκλογές της ΕΟΕ!

by Aquafeed 24

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η ετήσια γενική συνέλευση της ΚΟΕ με θέμα την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2018. Ο προϋπολογισμός της Ομοσπονδίας, ύψους 4.200.000 ευρώ, εγκρίθηκε ομόφωνα απο τους εκπροσώπους των σωματείων που παραβρέθηκαν στην διαδικασία.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ κύριος Δημήτρης Διαθεσόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ήταν μια τυπική διαδικασία. Τα σωματεία ενημερώθηκαν για τις προτάσεις της ΚΟΕ προς την Πολιτεία αναφορικά με το ύψος του προϋπολογισμού για την νέα χρονιά και τον ενέκριναν ομόφωνα. Πέρσι η ΚΟΕ έλαβε μόλις 2.050.000 ευρώ, τα μισά απ’ ότι χρειάζονταν για να υλοποιήσει το σπουδαίο έργο της που αναγνωρίσθηκε δημόσια απο όλους. Αυτό που ζητάμε απο την Πολιτεία είναι να μας δώσει μια μεγαλύτερη ευχέρεια να στηρίξουμε τις προσπάθειες των Εθνικών μας ομάδων που και το 2018 θα λάβουν μέρος σε μεγάλες και πολλές διοργανώσεις”.

Ο κύριος Διαθεσόπουλος αναφέρθηκε και στην χθεσινή διαδικασία των εκλογών στην ΕΟΕ.

“Ήταν μια πανομοιότυπη διαδικασία. Σαν την προηγούμενη που είχε γίνει. Δεν λύθηκε κανένα πρόβλημα νομιμότητας. Προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται. Συνιστώ στον κύριο Καπράλο (πρόεδρο της ΕΟΕ) μεγαλύτερη σύνεση όταν αναφέρεται σε κάποιους εκπροσώπους Ομοσπονδιών που έχουν μεγάλη ιστορία στο αθλητικό και Ολυμπιακό κίνημα. Οι Ομοσπονδίες είναι οι μόνες αρμόδιες να έχουν άποψη. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή όταν κάποιοι εκφράζονται απο Ομοσπονδίες, στην ουσία μη υφιστάμενες.
Η χθεσινή “σύγκλιση” πάσχει νομιμότητας, η δε συμμετοχή κάποιων εκπροσώπων Ομοσπονδιών πάσχει και αυτη νομιμότητας. Εμείς δεν εκφρασθήκαμε δημόσια. Μην κομπορρημονούν λοιπόν. Τουλάχιστον ας μην μιλάνε. Αυτο τους συνιστώ. Στου κρεμασμένου το σπιτι να μην μιλάνε για σκοινί”.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA