Εκμεταλλευόμενη τα περισσότερα επίσημα παιχνίδια που έχει η Γλυφάδα κατάφερε να πάρει το διπλό στην έδρα του Π.Φαλήρου με σκορ 9-6.

Αυτή αποτελεί την πρώτη νίκη για την ομάδα του Μάζη, ενώ οι γηπεδούχοι δεν έχουν συγκεντρώσει ακόμη βαθμούς.

Το Π.Φάληρο έχει παράπονα από τη διαιτησία, με τον Νίκο Μαμούρη να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα για φάση που αφορά τον Νίκο Γαρδίκα και τις τρεις ποινές που χρεώθηκε.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Γλυφάδα ήταν ο πρώην Φαληριώτης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, ο οποίος σκόραρε πέντε γκολ, ενώ πρώτος σκόρερ του ΑΟΠΦ ήταν ο Τρούλος με 3.

Να σημειωθεί ότι πλήθος κόσμου παρακολούθησε την αναμέτρηση, καθώς επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, αλλά και ο τεχνικός της Εθνικής Νέων ανδρών, Τεό Λοράντος.


Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: “Στο 3.00 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Π. Φαλήρου Νίκος Μαμούρης για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών και ενώ προηγουμένως είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα”.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6-9

Οκτάλεπτα: 1-4, 3-2, 1-2, 1-1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Κάκαρης 1, Αθανασίου, Τσαχιλίδης, Τρούλος 3, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς, Κατσαγούνος, Λιαπάκης, Καραγιάννης

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου 1, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 5, Γιαννόπουλος 2, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας, Αλβέρτης, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 1, Σαλτερής, Λεμπέσης, Δουρίδας.

Διαιτητές: Μπιράκης, Σπανούδης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαλίδης