Μετά τη λήξη του αγώνα με την Παρτιζάν ο Γιώργος Δερβίσης μίλησε στο Aquafeed24.com για την τρίτη διαδοχική νίκη του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν μέσα στο νερό ότι δικαιωματικά είχαν τον τίτλο του φαβορί για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο διεθνής αμυντικός στο Aquafeed24.com

«Σήμερα παίξαμε χωρίς να ζοριστούμε ιδιαίτερα, το έδειξε και το το σκορ, αλλά η πραγματικότητα ήταν ότι από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο παίζαμε στο 100%. Μπορεί σε αυτό το παιχνίδι να ήμασταν στα χαρτιά το φαβορί αλλά έπρεπε να το αποδείξουμε και στο νερό.

Ο αγώνας είχε πολλά μαρκαρίσματα δε ξέρω πως φαινόταν απέξω, αλλά ήταν ένα όντως πολύ δυνατό παιχνίδι και τα παιδιά της Παρτιζάν έπαιζαν πολύ δυνατά όπως και εμείς.

Πάμε καλά, σκληρή δουλειά και κάτω το κεφάλι για να πάμε ακόμα καλύτερα. Δε ξέρω σε σύγκριση με τα προηγούμενα, όμως σίγουρα και σήμερα δείξαμε ένα καλό πρόσωπο. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε συνέχεια βελτιωμένοι και καλύτεροι».

Στην ερώτηση που πιστεύει ότι κρίθηκε το παιχνίδι απάντησε: «Θεωρώ ότι κρίθηκε στην συγκέντρωση. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, σε ορισμένα σημεία φάνηκε η υπεροχή στο ατομικό κομμάτι, η υπεροχή των παικτών μας. Ήμασταν το φαβορί μπήκαμε στο παιχνίδι και κάναμε αυτό που έπρεπε».