Βαμβακάρης στο Aquafeed24: «Δεν με αντιπροσωπεύει αυτή η εικόνα»!

by Aquafeed 24

Καθόλου ευχαριστημένος δεν ήταν ο προπονητής του Εθνικού Πειραιώς, Κώστας Βαμβακάρης, μετά την επικράτηση των «κυανόλευκων» επί του ΝΟ Ρεθύμνου με 7-6 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα οφείλει να έχει διαφορετική νοοτροπία, ακόμα και αν δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, υπογραμμίζοντας ότι το όνομα του Εθνικού είναι βαρύ, οπότε όλοι πρέπει να δίνουν σε κάθε αγώνα το 100%.

Ο Κώστας Βαμβακάρης στο Aquafeed24:

«Νομίζω ότι δεν είναι μόνο η πολύ κακή μέρα, είναι η νοοτροπία της ομάδος, αυτό δηλαδή που θέλω να περάσω στην ομάδα, το να παλεύουν το κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως της δυναμικότητας του αντιπάλου και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, κάτι που δεν έγινε σήμερα.

Υπήρχε φοβερή χαλαρότητα λόγω των τριών νικών που είχαμε κάνει. Ήμασταν εκτός παιχνιδιού από την αρχή. Το παιχνίδι πήγε 1-3 στο δεύτερο οκτάλεπτο, ήμασταν εκτός κλίματος και εκτός αγώνα. Προσπάθησα με τις αλλαγές να δώσω ρυθμό στην ομάδα, αλλά όλη η ομάδα ήταν χάλια σήμερα.

Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι ούτε στον παίκτη παραπάνω, κερδίσαμε αν θυμάμαι καλά διψήφιο αριθμό ποινών και βάλαμε τρία γκολ.

Αυτή η νοοτροπία δε με αντιπροσωπεύει και δε πρέπει να μας αντιπροσωπεύει ως Εθνικός εάν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, πρέπει να παίζουμε όλα τα παιχνίδια 100%.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, νίκης ή ήττας, μπορούσαμε να χάσουμε αλλά ας παλέψουμε και ας χάσουμε. Το να κερδίζεις το παιχνίδι και να παίζεις στο 20% και στο 30% νομίζω ότι δε μας αντιπροσωπεύει.

Στα επόμενα παιχνίδια, όποια δε παίξει στο 100%, δε θα έχει θέση στην ομάδα. Αυτή η εικόνα η σημερινή με απογοήτευσε πάρα πολύ και νομίζω ότι αυτή η ομάδα χρειάζεται να παίζει όλα τα παιχνίδια 100%. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος, Πρέπει να χτίζουμε τη σωστή νοοτροπία στην ομάδα, να αγωνίζεται 100%. Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι για εμάς».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA