Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τη διοργάνωση του Beach Water Polo, καθώς οι Έλληνες #beachpolistas προετοιμάζουν το πρώτο τουρνουά για το 2018 με έδρα «λίγο» πιο μακριά από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το ελληνικό BWPT σε συνεργασία με το International Beach Water Polo Association ταξιδεύουν για τη Λατινική Αμερική και τη Χιλή, όπου 23 με 25 Φεβρουαρίου θα διοργανωθεί για παρθενική φορά event στη συγκεκριμένη ήπειρο, δείχνοντας ότι το Beach Water Polo αναπτύσσεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια, ξεκινώντας πριν από εννέα χρόνια στον Άλιμο.

Παράλληλα, είναι το μοναδικό τουρνουά που διοργανώνεται Χειμώνα και σε αυτό παίζει ρόλο η εποχή στη Χιλή, όπου εκεί είναι καλοκαίρι αυτή την περίοδο. Οι Χιλιανοί ήδη έχουν έτοιμο ότι χρειάζεται και περιμένουν με ανυπομονησία τις ημέρες των αγώνων, ενώ αντιπροσωπία τους είχε αγωνιστεί στο μεγάλο τουρνουά του Akanthus τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύντομα, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού με πολλούς προορισμούς στην Ελλάδα, τα νησιά της, αλλά και το εξωτερικό να συμπεριλαμβάνονται, ενώ φέτος ο πήχης έχει ανέβει ακόμη περισσότερο, με αφορμή τα τουρνουά του 2017 που χαρακτηρίστηκαν ως τα κορυφαία της ιστορίας της διοργάνωσης.

Follow Beachpolistas on instagram!