Το Aquafeed24 κολυμπάει στο Spetses Mini Marathon!

0

Tο τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου 2017 θα διεξαχθεί στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Ε.Ο.Τ το Spetses mini Marathon, η 7η διοργάνωση για το μεγαλύτερο multi-sport event αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.

Το Aquafeed24.com έχει αποδείξει από την πρώτη στιγμή ότι η άποψη που έχει για τα γεγονότα πηγάζει από την προσωπική επαφή της δημοσιογραφικής του ομάδας με τα αθλήματα του Υγρού Στίβου.

Έτσι και τώρα, η ιστοσελίδα μας θα έχει εκπρόσωπο στον αγώνα τριών χιλιομέτρων, απόσταση δηλαδή που καλύπτει το Κόστα-Σπέτσες, με τον πήχη να είναι ψηλά, καθώς σε όλες τις συμμετοχές έχουμε τερματίσει πάντοτε από την 7η θέση και πάνω, δίπλα σε κορυφαία ονόματα όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο Νίκος Σημαντήρας, η Κέλλυ Αραούζου, ο Δημήτρης Κουλούρης, ο Στέφανος Δημητριάδης, η Νόρα Δράκου, η Κριστέλ Βουρνά και όχι μόνο.

Η συγκεκριμένη διαδρομή αποτελεί μια από τις αγαπημένες μας στην Ελλάδα, καθώς έχουμε τη δυνατότητα ετησίως να συμμετέχουμε σε περισσότερα από 5 event σε όλη τη χώρα.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης:

Παρουσιάζοντας διαρκή ανάπτυξη από το 2011, οπότε και διοργανώθηκε για πρώτη φορά, ο αγώνας αποτελεί πια θεσμό έχοντας εδραιωθεί στο ετήσιο calendar της ελληνικής και διεθνούς φίλαθλης κοινής γνώμης. Με 27 βραβεία για την προσφορά του στον τουρισμό, τον αθλητισμό και την οικονομία καθώς και 2 βραβεία National Champion από τα παγκοσμίου κύρους European Business Awards, το μεγαλύτερο multi-sport event αναμένεται και φέτος να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε συμμετοχές και προσέλευση.

Το Spetses mini Marathon παραδοσιακά προσελκύει παγκοσμίου φήμης αθλητές που δίνουν άλλη διάσταση στη διοργάνωση και η φετινή χρονιά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Έτσι, φέτος αναμένεται να δώσουν το «παρών» ο χάλκινος ολυμπιονίκης του Ρίο Παναγιώτης Μάντης, οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης στην Ιστιοπλοϊα Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο Δημήτρης Κουλούρης, ο Στέφανος Δημητριάδης, η Νόρα Δράκου, ο Χρήστος Χαρατάσος, ο κορυφαίος έλληνας Μαραθωνοδρόμος Χριστόφορος Μερούσης της #TeamGarminGreece, καθώς και οι καταξιωμένοι Μαραθωνοδρόμοι Γιώργος Σίκαλος και Δημήτρης Κορολόγος από την ομάδα της Herbalife Nutrition. Πιστοί στο ραντεβού τους, μεταξύ άλλων, με τη διοργάνωση θα είναι, επίσης, η Ντενίζ Δημάκη, ο Χρήστος Μποφίλιος, ο Νίκος Σημαντήρας και η Κατερίνα Σάπαρη από την ομάδα της Interwetten, ο Πάνος Δημόπουλος από την ομάδα της Smart Ισμαήλος καθώς και οι Αναστασία Καρακατσάνη, Γιώργος Διαλεκτός, Κώστας Γκελαούζος και Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου από την ομάδα της WIND Running Team.

Όπως κάθε χρονιά, το «παρών» θα δώσουν και κορυφαίοι αθλητές με αναπηρία, μεταξύ των οποίων ο παραολυμπιονίκης Jesus Fernandez και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Νίκος Παπαγγελής.