Έκλεισε το ρόστερ με την προσθήκη τεσσάρων ο Απόλλων!

by Aquafeed 24

Η ενίσχυση της ομάδας πόλο του Απόλλωνα, που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας ολοκληρώθηκε με την ένταξη στο δυναμικό της, τεσσάρων νέων, αλλά και παράλληλα έμπειρων παικτών, τους Γιάννη Παπάκο, Θοδωρή Καστανάκη, Νίκο Καλιοράκη και Αντώνη Γιαννουρή.

Η παρουσίαση των νεοφώτιστων στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα:

Γιάννης Παπάκος

Ο Γιάννης γεννήθηκε το 1995, καλύπτει την θέση του φουνταριστού και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο συμμετείχε με τα χρώματα του ΝΟ Πατρών στο πρωτάθλημα της Α1

Θοδωρής Καστανάκης

Ο Θοδωρής γεννημένος το 1992, με εμπειρία στην Α1. Την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στον ΝΟ Καλαμακίου ενώ παλαιότερα έχει συμμετάσχει στην μεγάλη κατηγορία με το σκουφάκι του Νηρέα Λαμίας.

Νίκος Καλιοράκης

Επίσης ένας πολίστας με εμπειρίες από την Α1. Γεννήθηκε το 1995, είναι περιφερειακός και την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΝΟ Πατρών ενώ παλαιότερα έχει συμμετάσχει στην μεγάλη κατηγορία με την ομάδα της Γλυφάδας.

Αντώνης Γιαννουρής

Ο Αντώνης Γιαννουρής γεννημένος το 1997 προέρχεται από τα σπλάχνα του ΝΟ Βουλιαγμένηςέχοντας συμμετάσχει με τα χρώματα της σε  ηλικιακά πρωταθλήματα.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA